Frederikssundsvej 154A 1-th, 2700 Brønshøj

2700 frederikssundsvej 154a 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar 2’er med dejlig beliggenhed ved Brønshøj Torv.

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/7 – klik på billede –

Ideel lejlighed til dig der gerne vil bo tæt på både by, grønne områder og bo i byens bedste ejerforening. Boligen fremstår i indflytningsklar stand men du har også mulighed for at indrette lejligheden til en 3. værelses lejlighed. Boligen ligger på 1. sal i velholdt og veldrevet ejendom. Her skal særligt bemærkes de lave fællesudgifter.

Lejligheden:
Boligen har alt hvad man kan forvente af en 2. værelses og så lidt til! Her er smuk stuk, plankegulve, højt til loftet og rigtig god beliggenhed lige i hjertet af Brønshøj. Entréen har god plads og forbinder de lyse værelser med køkken og bad. Her er stor stue og soveværelset vender mod gården og fællesareal. Både badeværelset med separat bruseniche og køkkenet fremstår særdeles velholdt og pænt! Super planløsning, også hvis man ønsker at dele lejligheden.

Foreningen: Ejerforeningen er veldrevet med stor gård med parkering og grønt havestykke. Her er god økonomi og ejendommen har fået lavet tag og vinduer, samt dørtelefoner, pæne opgange og bagtrapper. Her er brugsret til kælderrum og mulighed for tilladelse til husdyr af bestyrelsen.

Området: Super god beliggenhed lige ved Brønshøj Torv. Der er gode busforbindelser, gratis parkering i området, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer tæt på. Der er yderligere mange dejlige grønne områder som Utterslev Mose og Degnemosen tæt på. Skal du ind til byen, kan du nemt cykle eller tage bussen lige til døren….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frederikssundsvej 154A 1-th, 2700 Brønshøj2.845.000 kr.39.514 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.672 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 72 ㎡Grund: 3013 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1933

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x