Klosterlundvej 27, 7442 Engesvang

7442 klosterlundvej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk ejendom i naturrige omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/7 – klik på billede –

Intet mindre end en fantastisk ejendom beliggende midt i skoven, tæt på søer, men i cykelafstand til Engesvang. Huset er af sælger flot renoveret med omtanke for detaljer, sjæl og charme, så du kan flytte lige ind uden at skulle lave noget. Det skal også nævnes at huset er opvarmet med jordvarme og at der er gulvvarme i stueetagen. Vinduerne er skiftet mens stråtækt taget er skiftet i 2007.

Huset byder velkommen i en stor entre hvor der er plads til hele familien. Herfra er der adgang til badeværelse med vaskerum og endnu et badeværelse med bruseniche. Til højre for indgangen findes et dejligt stort værelse med loft til kip samt hems. Fra værelset er der dør til det fri.
Videre frem i huset finder du det store køkken i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er plads til det store plankebord. Herfra er der et dejlig og roligt kig ud til de flotte omgivelser i skoven desuden udgang til terrassen. Ved siden af køkkenet, bag en flot fransk dør ligger stuen. Denne har ligeledes en god størrelse hvor der er plads til hele familien. I stueplan findes endvidere et stort værelse. På 1.salen finder du 2 gode værelse med loft til kip og franskaltan på det ene værelse.

På grunden er der mange muligheder for udeliv. Såsom shelter, bålplads, hule byggeri, boldt spil og pladskrævende lege, mulighederne er mange. Der er også gode muligheder for at lave en fantastisk prydhave, hvor der kan plukkes blomster til spisebordet.
Selve haven er i dag anlagt med græs, så den næsten passer sig selv.

Til huset hører også en dobbelt carport med god plads til opbevaring.

Med denne beliggenhed er der ikke langt til Engesvang by, Bølling sø mm….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klosterlundvej 27 , 7442 Engesvang2.995.000 kr.19.248 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.855 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 137 ㎡Grund: 3044 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1916Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x