Skovbakkevej 43F, 8220 Brabrand

8220 skovbakkevej 43f 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Naturskøn idyl på frodige Skovbakkevej

Midt på Skovbakkevej i Brabrand Bakker finder du denne lille oase, hvor et velvedligeholdt rækkehus i to plan nu kan blive dit.

Boligen tilbyder veludnyttede kvadratmeter, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd. I stueetagen træder du ind i en lys entré med gulvvarme, der foruden at give adgang til husets ene af tre værelser, samt praktiske bryggers, også leder dig til det stilfulde badeværelse og køkkenalrummet. HTH-badeværelset er fra 2016 og med gulvvarme for ekstra komfort.

I køkken-alrummet giver de mange vinduespartier et dejligt lysindfald, og et beroligende kig til naturen udenfor. Desuden har du direkte udgang til terrassen, hvilket skaber en naturlig forlængelse af køkkenalrummet til udendørsarealet. Her indbydes til hyggelige stunder omgivet af frodige planter og grønne træer, der skaber en idyllisk atmosfære. Perfekt til afslapning af krop og sind.

På førstesalen finder du to værelser mere samt en hyggelig dagligstue med fransk altan, hvor du med udsigten igen mærker, at du har bosat dig midt i naturskønne omgivelser.

Skovbakkevej 43F er beliggende i attraktive Brabrand Bakker, omgivet af naturskønne skovområder og tæt på Brabrand Sø. Beliggenheden er ideel for dem, der ønsker at kombinere naturens fred og ro med byens bekvemmeligheder. Du vil finde gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, og Engdalsskolen inden for kort afstand, hvilket gør det nemt at få hverdagen til at fungere. Området er kendt for sin atmosfære og venlige naboer, hvilket gør det til det perfekte sted at skabe et hjem. Boligen er desuden i en rigtig god indflytningsklar stand og løbende renoveret, hvilket gør det nemt for nye ejere at flytte ind og nyde livet på Skovbakkevej 43F fra dag ét….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovbakkevej 43F , 8220 Brabrand3.748.000 kr.38.012 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.439 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 97 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x