Hårbøllevej 150, 4792 Askeby

4792 harbollevej 150 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Original funkisvilla i Hårbølle med vandudsigt

Kursen er sat mod Hårbølle på Vestmøn, hvor vi har den store fornøjelse at byde jer velkommen til en original funkisvilla med panoramaudsigt over vandet og med få meter til hyggelige Hårbølle Havn, der med sin livlige aktivitet og gode atmosfære, er et populært besøgssted for mange.

Når I ankommer til adressen, bliver I straks slået bagover den fantastiske beliggenhed, ejendommen har sammen med den gode byggestil. Ejendommen præsenterer sig flot og enkelt med hvidpudsede vægge, pyramidetag og grå vinduer, som giver huset et arkitektonisk udtryk udover det sædvanlige. Man fornemmer hurtigt villaens unikke karakter. Indendørs imponerer villaen med god loftshøjde og store vinduer, der fylder hjemmet med naturligt lys og skaber en indbydende atmosfære.

Villa udfolder sig med sine 187 m² fordelt i to plan. I stueplan er der en entré med trappe til førstesalen, hvortil I efterfølgende får adgang til et nydeligt badeværelse med klinker og brus, et fyrrum samt et godt værelse. Dernæst finder I en rummelig stue og lille værelse; muligheder er mange for anden indretning.
Førstesalen rummer et nydeligt badeværelse og to gode værelse. Stor dobbeltstue der er i åben forbindelse til et pænt og lyst køkken. Her er god plads til madlavning i fællesskab med familien. Fra flere vinkler får I den fantastiske vandudsigt at se. Ejendommens grundplan mangler kun et køkken, så er der plads til 2 familier eller 2 generationer mv.

Et godt udeliv kan også opfyldes. Nem og overkommelig grund på 426 m². Her en overkommelig have med græsplæne, drivhus, enkelte træer og blomsterbede. Stor flisebelagt terrasse der straks indbyder til grill og hyggestunder med familie og venner en lun sommeraften. Til ejendommen er der endvidere en carport med tilhørende redskabsskur.

I forbindelse med køb af denne herlighed, får I samtidig mulighed for at erhverve en grund, som ligger på den anden side af vejen. Hårbøllevej 153 er en helårsgrund med mulighed for at bygge drømmeboligen. Om det skal være en helårsbolig eller en flexbolig er helt op til jer; mulighederne er mange. Grunden er 409 m².

Hårbølle byder på en dejlig, sydvendt badestrand med en lækker badebro. Her har du ofte mulighed for at runde dagen af med en fantastisk solnedgang, foruden at her er masser af muligheder for fiskeri og gåture i den skønne natur. Området byder også på en lille lystbådehavn, hvor der om sommeren er åbent i den hyggelige café, ”Havnehøkeren”. Herudover byder området også på mulighed for kano- og kajaksejlads. Fiskeri er også en mulighed her. Endvidere er der en klub for vinterbadning og sauna på havnen.

Drømmer I om et feriested eller nyt hjem, hvor der er plads til den hel store familie eller mulighed for bo under samme tag med flere generationer? Så vil Hårbøllevej 150 være lige noget for dig.

Kontakt EDC MØN på 55 81 51 21 og vi står klar til at hjælpe dig videre med drømmen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hårbøllevej 150 , 4792 Askeby2.850.000 kr.14.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.417 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 187 ㎡Grund: 426 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1940Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x