Baunehøj 16, 4320 Lejre

4320 baunehoj 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

219 kvm., fordelt på 3 plan

Velholdt og energivenligt rækkehus med solceller

Skønt rækkehus beliggende på lukket vej, i den fredelige del af Osted, hvor der er ro dag og nat. Ejendommen har nyere solcelleanlæg samt opvarmes med nyere luft til luft varmepumper både i stueetage og 1. sal. Her er hele 219 etagekvadratmeter, der er meget velindrettede og passer perfekt til børnefamilien, da kvarteret er yderst børnevenligt med stisystemer til skole og institutioner. Huset er dog også yderst ideelt til et par, der ønsker hjemmekontor. Der er løbende sket forbedringer på ejendommen, og den fremstår i yderst pæn stand og med en skøn, solrig have, som er let at holde.

Der er meget kort afstand til grønne områder. Skolen ligger i cykelafstand, hvor der for det meste kun er lokal trafik. Her findes også institutioner, idrætsfaciliteter, flere supermarkeder og pizzeria. Der er desuden et rigt foreningsliv med mange aktiviteter. Osted ligger lige mellem Ringsted og Roskilde, som begge kan nås med bil på ca. 15 min. Der er ligeledes gode busforbindelser til byerne samt til Lejre station, hvorfra man kan nå København H på kun 32 min. Osted er omkranset af den smukkeste natur i form af skov, marker og Nationalparken – Skjoldungernes Land. Så hvis du elsker naturen, er Osted og Lejre Kommune lige noget for dig.

Ejendommen indeholder: Entré, gæstetoilet, fordelingsgang til trappe op- og nedgang. Stue med plads til både spise og sofaarrangement, udgang til terrassen. Køkkenet er velholdt med masser af skabs- og arbejdsplads. Endvidere gode og funktionelle hvidevarer. I køkkenet er der også en god spiseplads. Hvis der ønskes køkkenalrum, kan dette relativt nemt lade sig gøre ved at fjerne væggen til stuen. På 1.sal er pænt og lyst badeværelse med god bruseniche og gulvvarme. Stor, lys repos og kombineret stue, som kan benyttes til ekstra værelse, aktivitetsrum og meget andet. Desuden to fine værelser. Soveværelse med indbygget skabsvæg samt udgang til balkon med udsigt over den skønne have. Der er spånpladegulv under tæpper. Kælder: Kælderen er drænet samt dobbeltmuret mod indkørsel. Her er hobbyrum/værksted. Stor stue med sauna og bad. Viktualierum/depotrum. Vaskerum med vaskesøjle samt udgang.

Udendørs er carport med plads til bilen. God udhus plads til cykler mv. Nedgang til kælderen. Baghaven er sydvendt og solrig og her er delvist overdækket terrasse med stor el-markise. Drivhus, højbede samt plads til haveredskaber i adskilt del af haven.

Kom forbi og oplev dette skønne rækkehus, i et meget familievenligt kvarter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Baunehøj 16 , 4320 Lejre2.645.000 kr.14.715 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.233 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 146 ㎡Grund: 305 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x