Kløvermarksvej 23, 8370 Hadsten

8370 klovermarksvej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hjemmet for hele familien!

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/8 – klik på billede –

Drømmer du om et hjem, der tilbyder både komfort og praktiske løsninger til hele familien? Så er dette hus lige noget for dig. Beliggende i et fredeligt kvarter, byder denne bolig på en lang række faciliteter, der gør hverdagen nemmere og mere behagelig.
Ved ankomst bliver du mødt af en praktisk carport, der beskytter din bil mod vind og vejr. Ved siden af carporten finder du et rummeligt værksted, perfekt til gør-det-selv-projekter eller opbevaring.
Indenfor finder du fire rummelige værelser, der giver masser af plads til både familie og gæster. To af værelserne er placeret på første sal sammen med et repos, som kan bruges som kontor eller legeområde til børnene. De to øvrige værelser ligger i stueetagen.
Huset har to stilfulde badeværelser, som gør morgenerne nemmere. Det store køkken med spiseplads er ideelt til madlavning og hyggelige stunder. Herfra er der let adgang til den rummelige stue, som er perfekt til afslapning og underholdning. Store vinduer lader naturligt lys strømme ind og giver udsigt til den velplejede have, hvor du kan nyde en kop kaffe på terrassen eller arrangere hyggelige grillaftener.
Dette hjem er designet til at imødekomme alle dine behov og skabe en harmonisk hverdag. Kontakt os for en fremvisning – vi glæder os til at byde dig velkommen til dit nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvermarksvej 23 , 8370 Hadsten2.250.000 kr.13.859 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.273 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 161 ㎡Grund: 857 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x