Stationsvej 50, 4684 Holmegaard

4684 stationsvej 50 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Plads til den store familie og udsigt til marker

Charmerende og gennemmoderniseret stor villa med frit udsyn til åbne marker udbydes nu til salg.
Den ligger med kort afstand til skole, indkøb, off. Transport, naturskønt og kuperet terræn samt kun ca. 10 min. kørsel til
motorvejstil- og frakørsel ved Rønnede. Herfra er der kun ca. 45 min. kørsel til København.
Boligen er moderniseret med bla. Stort lækkert badeværelse, køkken alrum, gulvvarme overalt i stueetage samt nyfiltset facade mv. Boligen fremstår totalt indflytningsklar.
Ejendommen indeholder: Stort bryggers med masser af garderobe og opbevaringsplads. Her er også vaskemaskine og tørretumbler. Et helt fantastisk rum finder du også i det store lækre badeværelse med loft til kip. Det føles nærmest som en wellness oplevelser hver gang du træder ind i rummet. Her er en stor bruseniche og mulighed for etablering af et spa. I husets hjerte finder du et elegant og lækkert køkken alrum med spiseafdeling og åben forbindelse til den fine opholdsstue. Der er fra disse rum udgang til haven og en skøn stor og solrig terrasse. Herfra kan du nyde haven og solen dagen lang. Værelse. Entre med trappe til 1.sal.
1. salen indeholder: Repos / Gang. Nydeligt badeværelse samt 3 fine og store værelser.
Til ejendommen er også en rigtig fin have med en dejlig nyere anlagt træterrasse. Her kan du i ro og fred kan nyde din kop kaffe og den skønneste udsigt ud over marker så langt øjet rækker.
Til herligheden er desuden et par udhuse, hvor du kan etablere et værksted eller blot nyde godt af den gode opbevaringsplads.
En rigtigt skøn bolig du skal glæde dig til at opleve. Ring med det samme på tlf. 51 93 47 60 og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 50 , 4684 Holmegaard1.998.000 kr.16.152 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.841 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 166 ㎡Grund: 1275 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1918Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x