Syvstjerne Alle 17, 2770 Kastrup

2770 syvstjerne alle 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Går du med drømmen om et håndværkertilbud?

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

Velkommen til dette 1,5 plans rækkehus beliggende på Syvstjerne Alle 17. Boligen er et håndværkertilbud og trænger til en kærlig hånd, hvilket giver en unik mulighed for at skabe dit helt eget drømmehjem i et attraktivt kvarter.
Når du træder ind i boligen, mødes du af en åben entre med adgang til både kælder, køkkenet og stuen. I entreen finder du en fin kvarttrinstrappe, der fører op til første salen. På første sal er der tre gode soveværelser og et badeværelse, perfekt til en lille familie eller for dig, der ønsker mere plads. Stueetagen byder på et køkken og en stor, rummelig stue, hvorfra der er adgang til en udestue. Udestuen giver direkte adgang til en skøn sydvest vendt have med mange muligheder, ideel til både afslapning og leg.
Kælderen har to disponible rum, som kan indrettes til vaskerum, værksted eller andre formål efter behov, samt et ekstra toilet i kælderen.
Syvstjerne Alle 17 ligger i et hyggeligt kvarter med nem adgang til diverse faciliteter. I nærområdet finder du indkøbsmuligheder, Den Blå Planet, Amager Strand og Kastrup Metro. Der er folkeskoler inden for 10 minutters gåafstand, hvilket gør det ideelt for børnefamilier.
Grib chancen for at skabe dit drømmehjem på Syvstjerne Alle 17!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Syvstjerne Alle 17 , 2770 Kastrup2.995.000 kr.29.595 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.568 kr/mdrRækkehusEnergimærke: FStørrelse: 83 ㎡Grund: 232 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1946Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x