Mosehøjvej 42B, 2920 Charlottenlund

2920 mosehojvej 42b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed ..

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed..
Velkommen til dette charmerende 3-plansrækkehus beliggende på Mosehøjvej 42B i det eftertragtede Charlottenlund. Her får du en sjælden kombination af moderne luksus og klassisk elegance, indrammet af en smuk beliggenhed tæt på både shopping, restauranter og grønne arealer.
Når du træder ind i hjemmet, mødes du straks af et imponerende sildebensparketgulv, der strækker sig gennem boligens stueplan og skaber en følelse af varme og kvalitet. De store vinduespartier tillader et fantastisk lysindfald og giver en dejlig udsigt til de omkringliggende omgivelser.
Stueplan byder på et elegant, åbent køkken-alrum, som er hjemmets hjerte. Her er der rigeligt med plads til at tilberede lækre måltider og nyde dem sammen med familien. Køkkenet er moderne og stilfuldt med kvalitetsmaterialer og -hvidevarer. Den rummelige stue indbyder til hygge og samvær, og fra stuen er der direkte adgang til den solrige terrasse.
På første sal finder du det lyse og indbydende badeværelse, der er smagfuldt indrettet med moderne fliser og inventar. Her er der fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør morgenrutinerne til en fornøjelse. De rummelige soveværelser er også placeret på de øvre etager og tilbyder masser af skabsplads og komfort. Hvert værelse er designet til at give ro og afslapning, med mulighed for at indrette sig personligt.
Underetagen er brugbar og fleksibel, perfekt til hjemmekontor eller hobbyrum. Her er der masser af plads til at udfolde sig og skabe de perfekte rammer for familiens forskellige behov. I underetagen findes ejendommens andet badeværelse. Det store opholdsrum i underetagen kan også deles til to skønne disponible rum, med hver deres indgang, til eksempelvis teenageafdeling.
Rækkehusets udendørsarealer er lige så imponerende som indendørs. Den velanlagte have er nem at holde og giver rig mulighed for både leg og afslapning. Den rummelige terrasse er ideel til hyggelige grillaftener med familien og vennerne, og her kan du nyde de lange sommeraftener i godt selskab….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosehøjvej 42B , 2920 Charlottenlund9.995.000 kr.78.147 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.257 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 106 ㎡Grund: 322 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1944Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x