Rønnevej 27, 4140 Borup

4140 ronnevej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Etplansvilla i et af Borup´s bedste kvarterer.

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Skøn beliggenhed som det sidste hus på Rønnevej, lige der hvor der er udsigt mod Borup Øst og vandreturem omkring Kimmerslev sø, kan starte.

Villaen er i alt bebygget med 165 kvm., hvoraf der er integreret udestue på 16 kvm. Boligen er løbende renoveret og fremstår indflytningsklar med en god planløsning. Stor entré med gulvvarme, åbent arbejdsvenligt køkken med gulvvarme, der hænger sammen med vinkelstuen, hvorfra der er udgang til ” havestuen “. 2 gode børneværelser, forældresoveværelse med walk in closet og stort bryggers/baggang. Spændende badeværelse med gulvvarme og fint gæstetoilet med gulvvarme.

Der er en dejlig vestvendt have, som sikrer de gode grillaftener. Fin randbeplantning giver en helt ugenert have.

Den 1000 kvm. store grund rummer en god indkørsel, som har adgang til dobbelt carport til venstre. Kører man videre frem er der en garage på 24 kvm.

Lige ved siden af boligen er der stisystem som fører rundt i Borup, som gør det nemt at komme omkring.

Borup byder på alt hvad du har brug for i dagligdagen – HT-stationen, hvor det kun tager ca. 40 min. til København H. Indkøb (Netto, Spar og Coop 365discount), flere daginstitutioner, både en kommunal og privatskole, ældrecenter (hvor der er masser af aktiviteter), en lille svømmehal (børnesvømning og genoptræning), Kimmerslev sø, idrætsfaciliteter. Tillige er der store skovområder for de helt rigtige naturoplevelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnevej 27 , 4140 Borup3.495.000 kr.22.205 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.483 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x