Bygmarken 62, 4060 Kirke Såby

4060 bygmarken 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solfangeranlæg og luft til luft varmepumpe

Flot, og velholdt vinkelvilla i røde sten med spændende arkitekttegnet have og carport/udhus, beliggende i fuld udbygget villakvarter, og bemærk den meget fine tilstandsrapport, uden nogen såkaldte “røde huse”. Boligen er indrettet med en børneafdeling og forældreafdeling med hver sit badeværelse. Alle vinduer er skiftet indenfor de sidste 10 år. Huset har solfangeranlæg, brændeovn samt luft til luft varmepumpe.

Kr. Sonnerup ligger centralt i forhold til adgang til Holbækmotorvejen, som du kan nå inden for 5 min. Hvis du rejser med bus og tog, er afstanden til København H., blot nogle få min. mere end en time. Natbusser i weekenden fra Roskilde. Området ligger tæt på Ordrup Skov, som ligger ned til Isefjorden. Der er skolebus til Bramsnæsvig skolen, hvor der også er institutioner, såvel som der er en lille institution i Kr. Sonnerup.

Indretning: Entre. Super hyggelig stue med egeparketgulve, brændeovn og udgang til dejlig ugeneret terrasse. Herning køkken med hvide låger med bøgekanter og klinkegulv med gulvvarme. Soveværelse med skabsvæg, hvorfra der er adgang til flot ca. 5 år gl. brusebadeværelse med gulvvarme. 3 børneværelser, heraf 2 med skabe. Flot brusebadeværelse med gulvvarme. Bryggers med plads til vaskesøjle samt varmtvandsbeholder fra solfanger.

Fibnernet, så du kan nemt arbejde hjemmefra.

En skøn bolig der skal ses….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygmarken 62 , 4060 Kirke Såby2.095.000 kr.15.314 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.320 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 133 ㎡Grund: 747 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1987Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x