I. C. Hindings Vej 2, 7900 Nykøbing M

AdobeStock 384567453 minified
 
4 1 vote
Global vurdering
1 Anmeldelse
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser
Kristiane Stevns
2 months siden
Global vurdering :
     

Huset på I. C. Hindings Vej 2 er generelt et godt hus, men det har nogle æstetiske udfordringer. De sorte solcellepaneler på det røde tag skaber en vis visuel disharmoni, der kan virke forstyrrende. Udestuen, selvom den er funktionel, fylder meget og kan føles overvældende i forhold til resten af huset. På den positive side er huset velholdt, energivenligt og godt beliggende tæt på fjorden og andre bekvemmeligheder.

Beskrivelse

Velholdt og energivenlig etplansvilla på attraktive Refshammer

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/8 – klik på billede –

Her er muligheden for at få fingrene i en meget velholdt villa i et roligt kvarter på det attraktive Refshammer. Her er I blot 2 minutters gang fra fjorden. Tilmed betragtes området som et af øens hotteste områder, da der også er skov, grønne områder, legeplads, boldbane, børnevenlig badestrand med badebro samt godt naboskab. Ligeledes er der ganske kort afstand til indkøb, skole, fritidsaktiviteter, centrum osv. Her får man perfekte betingelser uanset alder.

På I. C. Hindings Vej 2 ligger denne fine villa klar til at danne rammerne om en ny familie. Villaen er opført i 1969, til-/ombygget i 1989 og rummer 178 m2 i et plan. 17 m2 er indbygget udestue. Planløsningen er super god med værelser, toilet og bad i den ene del, hvor den anden del er opholdsarealer som køkken og stue. Der er monteret nyt solcelleanlæg i 2024 samt luft-til-vand varmepumpe, så varmeudgiften er minimal og det passer sig selv. Ejer har passet godt på huset, så det fremtræder overalt i meget pæn og velholdt stand. Til huset hører en god muret garage samt en carport på 19 m2.

Indretning: Flot og indbydende entré. Her er plads til familiens overtøj. Herfra er adgang til gæstetoilet, fordelingsgang, stue og køkken. Et pænt og velholdt køkken med god skabsplads samt spiseplads. Fra køkken er der adgang til rummeligt bryggers med skabe, udgang til indkørslen og plads til vaskefaciliteter. Super hyggelig stue, der er delt op i flere zoner. Den første afdeling anvendes i dag til spisebord med stole og fortsætter I videre i stuen, er der udgang og stort vinduesparti ud til den utrolig skønne udestue. Her er store vinduespartier hele vejen rundt, så lyset strømmer ind fra alle sider. Ikke nok med det, så er udestuen sydvendt med kig ud over den private have, så her vil I med garanti sidde mange eftermiddage/aftener – også i de kolde perioder. Der er herfra udgang til dejlig flisebelagt terrasse. Den øvrige del af stuen er i dag indrettet med sofaarrangement. En skøn stue med masser af lysindfald og kvadratmeter, som kan indrettet på mange måder. En fordelingsgang fra entré giver adgang til de øvrige rum i huset. Her er et stort og lyst badeværelse af nyere dato, hvor der er muret bruseniche og pænt skabsarrangement. 3 super fine værelser – alle med skabe, masser af lysindfald og fine regulære størrelser. Soveværelset kan evt. opdeles i to, hvis man ønsker.

Grunden er pænt anlagt med indkørsel til carport og garage. Fortsætter I om i den sydvendte have, mødes I af en dejlig ugeneret oase. Rundt i skel er der høj hæk, så her kan I sidde helt privat på den flisebelagte terrasse og nyde hinanden og de fine omgivelser i ro og mag. Haven er primært anlagt i græsplæne, så der er masser af plads til bold og leg. Rundt om i haven er enkelte træer og bede, som giver liv til haven uden at kræve særlig meget vedligehold. Derfor er der også mulighed for at finde lækroge rundt på grunden.

Her er stedet, hvor både bolig og beliggenhed giver perfekte betingelser for familien.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 1

Global vurdering: rate-4rate-4rate-4rate-4rate-4

Stamdata

I. C. Hindings Vej 2 , 7900 Nykøbing M1.745.000 kr.10.368 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.040 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 161 ㎡Grund: 971 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-16 check den her