Nøvlingvej 219, 9260 Gistrup

9260 novlingvej 219 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smukt beliggende lystejendom

SE LIGE HER! SÅDAN EN EJENDOM ER KUN SJÆLDENT TIL SALG!

Det her kunne blive drømmeejendommen til både hende og ham… Stuehus på 104 kvm bolig + 104 kvm kælder til modernisering, samt ca. 900 kvm udhuse hovedsageligt opført i røde teglsten med sort ståltag, enkelte bygninger er med facade i stålplader eller andet.
Her er der masser af plads til både staldfaciliteter, værksted, garage, lager, maskinhal (evt. ridehal) m.v., mulighederne er mange…
Ejendommen har haft samme ejer i mange år og er løbende vedligeholdt, men ikke moderniseret/renoveret, så nogen modernisering må forventes.

Helt fantastisk smukt beliggende landbrugsejendom med et jordtilliggende ca. 6,5 HA. Ejendommen er oprindeligt indrettet til kvæghold. Der er gode, store og kuperede marker i naturskønne omgivelser. Al jorden er beliggende på samme matrikel, lige rundt om ejendommen. Jorden er hovedsageligt udlagt i græs samt med en smule skov. Der er god mulighed for jagt på ejendommen, her er masser af råvildt

Ejendommen er beliggende ved Nøvling lige midt imellem Lundby Bakker og naturområderne ved Poulstrup Sø, nær ved Aalborg og beliggende i meget smuk natur med udsigt over åbne marker og skovarealer.

Stueplan: Vindfang, fordelingsgang med plads til garderobe. Lyst badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og skabsplads. Hvidt køkken med spiseplads. Stor vinkelstue med plads til både spise- og TV-stue. Soveværelse. Værelse.
Kælder: Kælderen er noget rustik, og der er opstigende grundfugt, særligt i ét rum.
Kælderen er indrettet med flere disponible rum samt fyrrum med oliefyr. Der er både adgang fra stueplan og fra egen indgang til kælderen.

Fine arealer rundt om ejendommen med bl.a. grusbelagt gårdsplads, carport og flot udsigt over egne marker og naturen rundt om ejendommen.

Har I masser af vilje, energi og værktøjskassen i orden, så er her muligheden for at få en fantastisk beliggende fritidsejendom tæt på by, og som yderst sjældent kommer til salg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nøvlingvej 219 , 9260 Gistrup2.998.000 kr.20.591 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.728 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 104 ㎡Grund: 64670 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x