Jegstrupvej 26, 8361 Hasselager

8361 jegstrupvej 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Et plans villa med muret garage på 1055 m2 grund

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/8 – klik på billede –

Kigger I efter jeres kommende base og sætter i pris på selv at kunne istandsætte og gøre boligen til jeres, jamen så melder vi klar på Jegstrupvej 26.
Rammerne er grundlæggende fine og meget regulære og med den store, lukkede grund på hele 1055 m2 og fin, muret garage, ja så er der alle muligheder for at nå i mål med et dejligt sted for hele familien. Boligen er beliggende for enden af lukket vej med super nem adgang til motorvejsnettet eller Viby Torv/Aarhus C. Har du brug for offentlig transport, så er der busser lige uden for døren.

Velkommen indenfor på Jegstrupvej nr. 26 på 125 m2 velindrettet bolig :
Rummeilgt bryggers med indgangsparti – smart afskærmet fra vaskefaciliteter, bord med vask og skabe til opbevaring.
Fordelingsgang til godt soveværelse med skabe samt 2 gode børneværelser.
Stort, flisebadeværelse med kar og hvid sanitet.
Stort køkken/alrum med fint U-køkken med elementer i lys træ. Masser af skabs- og bordplads. Lyst alrum med god plads til hele familien. Udgang til haven samt frank dør til stuearealer.
Dejlig, møbleringsvenlig opholdsstue med store vinduspartier og udgang til vestvendt terrasse.
Fin lille entre med adgang til praktisk gæstetoilet.
Til boligen hører 49 m2 muret garage med redskabsrum/depot.

Til ejendommen hører stor, opvokset have, hvor man kan tage ugeneret ophold. Haven er anlagt med plæne omkring ejendommen, vestvendt terrasse og skønne solspots både til morgen-, middags- og aftensol. Fra vejen er der stenbelagt indkørsel til garagen og havegang til boligen.

Kvarteret, hvor boligen er beliggende, er i Hasselager, dog på grænsen til både Tranbjerg og Viby. Det er tæt på alt – både off.transport, Indkøb og så har børnene kort afstand til skole, fritidsaktiviteter og storbylivet i Aarhus C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jegstrupvej 26 , 8361 Hasselager2.195.000 kr.15.993 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.419 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 125 ㎡Grund: 1055 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-12 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x