Kallesmærskvej 7A, 6857 Blåvand

6857 kallesmaerskvej 7a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Luksushus med perfekt beliggenhed

Velkommen til Kallesmærskvej 7A – et nyopført luksushus fra 2022, der indfrier alle dine drømme.

Dette lavenergihus på 195 m2 er opført med fokus på kvalitet og komfort, og det stråler af eksklusivitet og godt håndværk.

Huset er beliggende i naturskønne omgivelser med Kallesmærsk Hede som nærmeste nabo og kun få minutters gang til hjertet af Blåvand. Her får du det bedste af begge verdener – ro og natur lige uden for døren samt nem adgang til byens charmerende butikker og caféer.

Boligen byder på hele 5 rummelige soveværelser, alle udstyret med dobbeltsennge og faste skabe. Hvert soveværelser har eget badeværelse, hvilket giver privatliv og komfort til alle husets beboere. Derudover er der et ekstra badeværelse til gæster.

Køkkenet er et kapitel for sig selv med første klasses hårde hvidevarer, herunder to ovne og to køle-/fryseskabe. Det rummelige alrum inviterer til hyggeligt samvær, mens den hyggelige stue er perfekt til afslapning.

For dem der elsker aktiviteter, byder huset på et stort aktivitetsrum med blandt andet bordtennisbord. Udendørs finder du vidunderlige terrasseområder med alt, hvad hjertet kan begære af luksus – herunder udendørs jacuzzi, sauna og et hyggeligt loungeområde.

Huset udlejes via Feriekompagniet – kontakt os for nærmere oplysninger.

Dette er en unik mulighed for at erhverve en eksklusiv bolig i et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder. Drømmer du om luksus, komfort og en enestående beliggenhed? Så er Kallesmærskvej 7A svarret….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kallesmærskvej 7A , 6857 Blåvand6.498.000 kr.33.323 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.851 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 195 ㎡Grund: 925 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x