Lærkevej 18, 9690 Fjerritslev

9690 laerkevej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

De perfekte rammer om jeres fremtidige drømmebolig!

De perfekte rammer om jeres fremtidige drømmebolig!

Indbydende familievilla på Lærkevej 18 præsenterer en enestående mulighed for dem, der søger en velindrettet ét-plansvilla i hjertet af det familievenlige Fjerritslev. Med kun én ejer siden opførelsen, er dette et godt bevis på, at dette hjem tilbyder de perfekte rammer om et moderne familieliv, og at det er et kvarter, hvor man nemt falder til og hurtigt føler sig hjemme. Her finder I de rette rammer omgivelser om en fremtidig drømmebolig, der nemt opfylder den moderne families behov.
Beliggende i kort gåafstand til et aktivt handels- og foreningsliv samt tæt på alle dagligdagens praktiske gøremål, byder denne bolig på en rummelig planløsning, ideel for både den store og den lille familie. Ved ankomst bydes man velkommen af en lille entré, der fører ind i en bred og lys fordelingsgang, der forbinder husets forskellige rum. Boligen byder to rummelige soveværelser med indbyggede skabe og pæne trægulve samt et mindre værelse, perfekt til at fungere som et kreativt kontor eller hjemmearbejdsplads. Det lyse og veludstyrede køkken rummer en hyggelig spisekrog og rigelig opbevaringsplads. Fra køkkenet er der videre adgang til et stort forældresoveværelse med skabsvæg og udgang til en dejlig vestvendt terrasse.
Husets hjerte og naturlige samlingspunkt er den store rummelige opholdsstue, med mange gode indretningsmuligheder for både tv-hygge og spisebordsarrangement, og rig plads til at samle familie og venner om middagsbordet,
De store vindues og -terrassedørsparti bader rummet i masser af naturligt sollys og giver samtidig adgang til en overdækket sydvendt terrasse, perfekt til grillen og de lange sommeraftner. Ejendommen byder endvidere på et badeværelse med gulvvarme, brus og badekar samt et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine.
Der er utallige muligheder for at tilpasse dette hjem efter ens egne ønsker både indvendigt og udvendigt. F.eks. kunne man let åbne op mellem køkkenet og den rummelige opholdsstue og skabe et åbent køkken-alrum med masser af naturligt lys – i en moderne og indbydende planløsning.

Samlet set en enestående mulighed for dem, der som drømmer om at sætte sit eget præg i solide rammer og veletablerede og familievenlige omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lærkevej 18 , 9690 Fjerritslev875.000 kr.5.368 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.223 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 156 ㎡Grund: 820 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x