Skovgårdsvej 4, 8940 Randers SV

8940 skovgardsvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende dobbelthus med mange muligheder

I Vorup udbyder vi denne spændende ejendom med tre boliger, der for eksempel henvender sig til jer, som ønsker at bo flere generationer tæt på hinanden. Det er selvfølgelig også muligt at leje dele af ejendommen ud, og der er opført en stor dobbeltgarage med grav, hvor bilerne kan holde i tørvejr.
Første del af ejendommen: Bygningen tættest på vejen indeholder en bolig i to etager, og her bliver I mødt af en stor stue, der ligger i åben forbindelse med en spisestue. Køkkenet er i et tidløst design, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så bekvem som muligt.
Stueplan byder også på et værelse, en entré og et badeværelse, mens første sal er indrettet med tre fine værelser og endnu et badeværelse, som I tilgår fra en repos med skabsplads. Med til boligen hører en hyggelig gårdhave med tilhørende skur, og dertil finder I en kælder med et disponibelt rum.
Anden del af ejendommen: Bevæger vi os over den flisebelagte gårdsplads, kan vi gå indenfor i endnu en bygning med en separat bolig på hver etage. Stueplan er virkelig åbent og lyst, og I kan se frem til en dejlig stue, der ligger i forbindelse med et alrum – herfra kan I træde direkte ud på en hyggelig terrasse.
Køkkenet har alt i hårde hvidevarer, inklusive en opvaskemaskine, og fra entréen tilgår I et badeværelse med bruseniche. Desuden indeholder etagen tre værelser og et bryggers, og med til bygningen hører en lukket have med en græsplæne, en nedgravet trampolin samt et gyngestativ.
På første sal er der indrettet en lejlighed, som indeholder et godt badeværelse med bruseniche, et køkken med opvaskemaskine samt et værelse og en stue, hvorfra I kan besøge en stor tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen.
I Vorup kan alle hverdagens behov dækkes med skole, daginstitutioner og indkøb, ligesom I vil bo ganske tæt på et engområde, som I hurtigt kan cykle igennem for at nå ind til Laksetorvet i Randers C. Det tager blot seks minutter at køre på motorvejen, og beliggenheden er dermed attraktiv for pendlerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovgårdsvej 4 , 8940 Randers SV1.850.000 kr.12.530 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.513 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 291 ㎡Grund: 1039 ㎡Antal værelser: 11Opført i: 1921Sidste tilstandrapport er fra: 2004-11-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x