Granholm 8, 6200 Aabenraa

6200 granholm 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Regulær villa velbeliggende på Granholm i Aabenraa

Velkommen til Granholm 8 – I ankommer til huset via en grusbelagt stikvej fra Tøndervej, således at I her kan bo i rolige omgivelser og med minimalt støj.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt, således at den fremstår pæn og indbydende i dag. Udvendigt fremstår huset med pudsede facader, skiffereternittag og hvide plast vinduer. På sydsiden finder I en stor gårdsplads med gode parkeringsmuligheder samt et mindre redskabsrum. Den vestlige del af grunden består af en let passelig have og den solrige terrasse, hvor i sammen med familien kan nyde mange sommeraftener.

Indvendigt byder huset på 110 m² kvadratmeter fordelt med 55 m² i stueplan og 55 m² underetage/kælder. I bliver budt velkommen i en indbydende entré med plads til sko og overtøj. I åben forbindelse hermed finder I husets lyse køkken, som er blevet fornyet i 2019. Stuen er inddelt med spisestue samt sofastue med tv-sektion. Ydermere finder I i stueplan et gæstetoilet med gulvvarme samt et regulært værelse.

Underetagen er indrettet med et stort badeværelse med gulvvarme, et praktisk bryggers med mulighed for vaskefaciliteter samt 2 gode og anvendelige disponible rum. Der er i øvrigt egen indgang til underetagen fra øst.

Huset opvarmes med fjernvarme.

Huset er beliggende ved det populære Rugkobbelkvarter. Området byder, via gåafstand, på indkøb i Rugkobbelcenteret, Kongehøjskolen, børnehave, daginstitutioner, sportshal, Idrætsanlæg samt et stort udbud af fritidsaktiviteter.
Herudover har du hurtig adgang til Sønderskov og Hjelm Skov.
Alt i alt et dejligt hus til en attraktiv pris….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Granholm 8 , 6200 Aabenraa1.095.000 kr.14.221 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.269 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 55 ㎡Grund: 1023 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1953Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x