Smørblomsten 3, 6950 Ringkøbing

6950 smorblomsten 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn og velbeliggende villa i Rindum!

Villa beliggende i særdeles eftertragtet kvarter i Rindum.

Her er beliggenheden til dig der vil have nemt til det hele: skole, børnehave, fritidsaktiviteter samt handelsskolen og gymnasier, nås alle på få minutter og indkøb er ligeledes tilgængelig i området.

Boligen er opført i høj kvalitet med vægt på klassiske linjer, gedigne løsninger og en super funktionel indretning. Det fuldmurede hus har gulvvarme overalt og er yderst vedligeholdelsesvenligt.
Nem og tør indgang via den dejlige garage. Her er ligeledes et rigtig godt disponibelt rum, der evt. kan udnyttes til et ekstra værelse, hvis behovet er til det. Stort og rigtig godt bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringslads. Stort soveværelse med rigelig skabsplads samt et rigtig godt værelse. Dejligt lyst badeværelse samt gæstebadeværelse.
Køkkenalrummet er vel blevet husets vigtigste rum. også her i huset, må det blive en klar favorit. Køkkenet er hyggeligt placeret som et “rum i rummet” og her er du i god kontakt med familie og gæster ved spisebordet. Rummet har loft til kip, hvilket giver et fantastisk atmosfære og rumfølelse. Stuen er dejlig lys og med gode vinduespartier er her altid rart at sidde med en god bog, eller måske koble af med godt musik? Fra stuen er der udgang til en lækker ny terrasse.
Desuden et godt ekstra værelse – perfekt til f.eks. hjemmekontor.
Udendørs får du fornøjelsen af en dejlig nem have med gode terrasser.

Velkommen på Smørblomsten 3….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smørblomsten 3 , 6950 Ringkøbing2.445.000 kr.14.694 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.812 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 760 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2001Sidste tilstandrapport er fra: 2021-11-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x