Grindstedvej 5, 6870 Ølgod

6870 grindstedvej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn landejendom i rolige omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/8 – klik på billede –

Skøn landejendom i rolige omgivelser

Hos EDC Ølgod har vi fornøjelsen af at præsentere denne skønne landejendom, perfekt beliggende i særdeles rolige omgivelser. Ejendommen er tilbagetrukket ned ad en privat grusvej, hvilket sikrer dig fred og ro i de naturskønne omgivelser.

Selvom boligen kun er 125 kvadratmeter, får du alt i ét plan i en pæn og vedligeholdt stand. Indretningen byder på et pænt køkken med plads til spisekrog, en dejlig lys stue med udsigt til haven, et moderniseret badeværelse fra 2021, et stort og praktisk bryggers samt en pæn entré. Boligen har fire værelser/disponible rum, hvilket giver masser af plads og muligheder for familien.

Ejendommen har flere udbygninger, der giver mange anvendelsesmuligheder. Udbygningerne inkluderer et funktionelt og velholdt fyrrum/værksted. Desuden er der en mindre stald samt en særdeles god lade, der kan anvendes til mange formål, såsom opbevaring, værksted eller hobbyaktiviteter.

Ejendommen opvarmes med et træpillefyr, er koblet på byvand og har et godkendt spildevandsanlæg med nedsivning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne dejlige landejendom og vise dig alle de muligheder, den har at byde på. Kontakt os i dag for en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grindstedvej 5 , 6870 Ølgod795.000 kr.6.023 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.692 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 125 ㎡Grund: 7415 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x