Oddevej 105, 9690 Fjerritslev

9690 oddevej 105 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ægte bondehusidyl

Velkommen til denne charmerende firelængede ejendom, beliggende i naturskønne omgivelser lige udenfor Klim. Her er ægte bondeidyl, hvor man kan mærke roen og skønheden i den omkringliggende natur. Ejendommen er smukt renoveret med respekt for husets historie og stil, og her får du et hjem, der kombinerer moderne komfort med klassisk landlig charme.
Stuehuset er løbende blevet opdateret, senest i 2010, hvor to flotte badeværelser, en entré og et praktisk bryggers blev opdateret. Alle rum er smukt og nænsomt renoveret i en stil, der harmonerer med husets oprindelige udtryk. Fra bryggerset er der adgang til en funktionel kælder, som er ideel til opbevaring.
Indenfor finder du et skønt køkken med gulvvarme, der også har opgang til et hyggeligt kontor. Fra køkkenet er der adgang til et stort og lyst soveværelse med indbygget skabsvæg og flotte plankegulve. Herfra kan du også træde ind i to sammenhængende stuer en suite. Den ene stue fungerer som spisestue, mens den anden er indrettet som en hyggelig tv-stue. Begge stuer prydes af smukke stuklofter, der giver rummet et klassisk og elegant udtryk.
Fra spisestuen er der adgang til et ekstra rum, som er både rummeligt og alsidigt, og som kan bruges til mange forskellige formål, alt efter dine behov og ønsker.
Tagetagen byder på endnu mere plads med et fint gavlværelse med trægulv, en flot stue med trægulv og synlige bjælker, samt et charmerende vindue med udsigt over haven. Derudover findes der to yderligere værelser i tagetagen, samt et uudnyttet areal, der kan tilpasses efter behov.
Ejendommen er omgivet af mange flotte udhuse med et væld af anvendelsesmuligheder. Her finder du blandt andet en carport, en flot udbygning som tidligere er blevet brugt til julearrangementer, en stor garage med masser af opbevaringsplads, depotrum, stald og meget mere.
Stedet er ligeledes oplagt til diverse dyrehold. Sælger har selv haft både påfulgle, kalkuner, får mm.
Haven er lige så imponerende som selve ejendommen. Her finder du en prydhave, køkkenhave, et væld af bærbuske og frugttræer, et hyggeligt havehus, en idyllisk sø, åbne enge og en lille skov. Dette er en have, der har alt hvad hjertet kan begære og mere til, og som fuldender denne smukke landejendom.
Denne ejendom er en sjælden perle for dem, der drømmer om livet på landet, men samtidig ønsker moderne bekvemmeligheder og en velholdt bolig, hvor der er kræset for hver eneste detalje….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Oddevej 105 , 9690 Fjerritslev1.895.000 kr.4.155 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.303 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 249 ㎡Grund: 41258 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1904

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x