Skovkanten 26, 8700 Horsens

8700 skovkanten 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og gennemført kvalitetsvilla med integreret garage med gulvvarme – Fuldstændig fejlfri tilstandsrapport !

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/8 – klik på billede –

Villaen henvender sig til den kræsne køber, der forventer høj kvalitet og velovervejede materialer.

Villaen er beliggende i det nye Torsted i et meget børnevenligt kvarter med stisystemer, der fører rundt i området. Her finder børnefamilien de perfekte rammer for en tryg tilværelse med kort afstand til skole, flere daginstitutioner, indkøbstorv og idrætsfaciliteter med boldbaner og sportshaller. Fra ejendommen er der kun 5 min. til motorvej E45 og kort afstand til bybussen, som kører til centrum og banegården.

Villaen er opført med fokus på minimal vedligeholdelse og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten hverken ude eller inde. Ejendommen er opført i en flot Strøjer Twist teglsten med sorte betontagsten og sorte tagrender og nedløb. Hertil sorte Rationel vinduer i træ-alu, som fuldender det perfekte “look”. Indendøre mødes man af store 60×60 fliser, troldtekt lofter med LED spots – i køkken-alrum og stue er lofterne ført til kip, flotte vinyl plankegulve, glatte vægge beklædt med filt, New Yorker døre til alrum og stue samt inventar fra HTH.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og indeklimaet sikres med et ventilationsanlæg. Derudover er der monteret et JVT vandbehandlingsanlæg, der minimerer kalk i vandet. Desuden integreret garage med tilhørende teknik rum og gulvvarme – perfekt til børnefødselsdagen eller andre aktiviteter. Fra garagen er der direkte adgang til boligens bryggers.

Gæster ankommer i den præsentable entré med sidde-niche og fordeling til 3 gode værelser med tilhørende badeværelse med stor bruseniche. Via en flot New Yorker dør træder man ind i huset hjerterum – det store køkken-alrum med inventar fra HTH, loft til kip, 2 ovenlys vinduer med motor og sensor, Siemens Studioline ovne, Quooker Cube (Varm og kold) samt adgang til et skjult viktualierum. Fra alrummet er der udgang til terrassen og til en hyggelig stue med loft til kip. Desuden separat forældre-afdeling med soveværelse med tilhørende walk-in og lækkert badeværelse med stor brusegang og unidrain.

Udearealerne er flot og enkelt anlagt med fliser rundt om huset, stor græsplæne til leg og boldspil samt en skøn sydvendt terrasse med optimale læforhold, idet ejendommen grænser op til et lille læbælte.

EN VIRKELIG FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA TIL DEN KRÆSNE KØBER !…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovkanten 26 , 8700 Horsens4.395.000 kr.21.975 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.867 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 180 ㎡Grund: 855 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2021Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x