Lollandsgade 14, 8700 Horsens

8700 lollandsgade 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn og mulighedsrig villa centralt belligende i Horsens!

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/8 – klik på billede –

Denne villa er beliggende på en rolig vej, med en meget central beliggenhed. Tæt ved ejendommen finder man det skønne parkområde, Bakkelunden, som byder på masser af mulighed for leg for hele familien, ligesom der er kort afstand til Bygholm park, hvor den flotte natur indbyder til motion og rolige vandreture. Derudover ligger boligen i kort gåafstand til skoler, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder, ligesom byens gågade med et rigt udvalg af butikker, restauranter og caféer nås på få minutter. Desuden ligger huset i kort afstand til banegården ligesom motorvej E45 nås på under 10 min.

Selve ejendommen byder på nogle rigtig fine detaljer, som man straks ser ude fra. Man bydes velkommen i en god rummelig entre hvorfra man kan tilgå både stue, køkken og trappe.
Til venstre fra entreen finder man stuen som er åbnet op i helt åben forbindelse med spisestuen. Er herligt gennemlyst rum, med højt til loftet, charmerende plankegulve og en karnap som rigtig fanger det naturlige lys udefra.
Her er masser plads både til sofaarrangement og spisebordsarrangement. I Stueplan finder man ligeledes det praktiske køkken, som er placeret godt i forhold til stuerne.

På første salen finder man et yderst rummeligt badeværelser samt boligens to soveværelser. Det store soveværelser byder på walk-in og sydvendt altan.

Ydermere har huset en fornuftig kælder med masser af gode disponible kvadratmeter, som har et hav af anvendelsesmuligheder. I kælderen finder man ligeledes villaens 2. badeværelse og vaskefaciliteter.

På den sydlige side af huset kommer man til villaens gode solvendte have, som også byder på et hyggeligt orangeri, hvor sommeraftenerne kan nydes uanset om solen skinner eller det regner.

EDC byder velkommen til Lollandsgade 14, et hus med masser af muligheder!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lollandsgade 14 , 8700 Horsens1.495.000 kr.11.292 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.651 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 111 ㎡Grund: 241 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1920

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x