Nørregade 3, 6800 Varde

6800 norregade 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende byhus midt i Vardes hyggelige centrum.

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

De fleste bymennesker vil nyde hverdagen, hvis de flytter ind i hyggelige Nørregade i Vardes centrum. Her bor man nemlig tæt på massevis af specialforretninger, restauranter og cafeer, og hedder adressen Nørregade 3, er der også skruet helt op for byhuscharmen både inde og ude.

Huset er fra 1821 og præsenterer sig med gråblå facader, hvide sprossevinduer og røde vingetegl på taget. Indvendigt er boligen løbende vedligeholdt og opdateret, så det er et lyst og indbydende indre, der venter, når man træder ind. Synlige bjælker på 1. sal samt lækkert interiør på badeværelset og i køkkenet er bonusser, der gør boligen ekstra attraktiv.

Foruden køkkenet og badeværelset er husets stueplan indrettet med en dejlig stue og et alrum samt et praktisk bryggers. 1. sal rummer to dejlige soveværelser, hvoraf det ene ligger i forlængelse af en skøn opholdsstue med altan, mens det andet har walk-in closet. Etagen fuldendes af et toilet.

I den lukkede gårdhave, som der er udgang til via bryggerset, kan du invitere gæster på kaffe og hjemmebagte boller, eller du kan holde en hyggelig grillaften. En del af gårdhaven er overdækket, og en markise kan udvide skyggen, hvis det bliver for varmt. Gårdhaven er indrammet af rækværk, som kan gøres tophyggeligt og nærmest sydlandsk med hængekrukker og lyskæder. Både gårdhaven og altanen er sydvendte.

Kort sagt får du et hyggeligt og veludnyttet hus med en skøn gårdhave og en helt central beliggenhed i Varde. Bestil en fremvisning, hvis det er noget for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 3 , 6800 Varde1.795.000 kr.15.303 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.541 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 122 ㎡Grund: 84 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1821Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x