Vestre Grootsvej 14, 2680 Solrød Strand

2680 vestre grootsvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn funkisvilla i strandvejskvarteret med masser af stil

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/8 – klik på billede –

Velkommen til Vestre Grootsvej 14, en enestående villa i det eftertragtede strandvejskvarter i Solrød Strand. Denne villa er perfekt for dem, der ønsker at kombinere moderne komfort med en fantastisk beliggenhed tæt på natur og byliv. Med en stor grund på 849 m² tilbyder denne ejendom masser af plads til både afslapning og udendørs aktiviteter. Her kan du nyde solrige dage i de mange lækroge og ugenerte solspots i haven, hvor du også finder flere fliseterrasser med udgang fra både stue og underetage.
Villaen, der oprindeligt er opført i 1964 og tilbygget i 1972 samt opdateret i 2012, har et tidløst og moderne funkisdesign med hvide facader og rene linjer. De 170 m² bolig fordeler sig på en indbydende og funktionel planløsning. Ved indgangen mødes du af en rummelig entre, der fører videre til et stilfuldt gæstetoilet og et praktisk kontor. Det lyse og velindrettede køkken har en hyggelig spiseplads, der er ideel til familiemåltider. Fra køkkenet er der adgang til en stor, lys vinkelstue, der giver masser af plads til både afslapning og underholdning.
En trappe fører op til førstesalen, hvor der er tre gode værelser med skabsgang og endnu et badeværelse. Her er der plads til både børn og voksne, og alle værelserne nyder godt af et skønt lysindfald. Trappen fører også ned til underetagen, som er et kapitel for sig selv. Her finder du en stor gildestue med en imponerende bar, perfekt til festlige sammenkomster. Der er også to disponible rum, der kan anvendes til hobby, opbevaring eller gæsteværelser.
Udendørsområderne er designet til at maksimere nydelsen af det danske vejr. Den sænkede sydvendte fliseterrasse er ideel til solrige dage og hyggelige aftener, og de øvrige terrasser i haven giver mulighed for at finde både sol og skygge hele dagen. Carporten på 35 m² og det isolerede udhus giver ekstra plads til bil og opbevaring.
Villaen er også energioptimeret med solceller på built-up taget med hænding og 2 varmepumper, hvilket sikrer lave driftsomkostninger og en grøn profil. Beliggenheden er yderst attraktiv med kort afstand til stranden, hvor du kan nyde afslappende gåture langs vandet. Solrød Center, med sine gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer, ligger ligeledes i nærheden. Der er også en S-station med forbindelse til København, som kun tager 30 minutter, hvilket gør det let at pendle til hovedstaden.
Grootsvej 14 er en unik mulighed for at erhverve en stilfuld og funktionel villa i et af Solrøds mest eftertragtede kvarterer. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv alt det, denne fantastiske ejendom har at byde på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestre Grootsvej 14 , 2680 Solrød Strand6.495.000 kr.31.438 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.613 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 170 ㎡Grund: 849 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x