Skolemarken 30B, 9490 Pandrup

9490 skolemarken 30b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Attraktivt rækkehus med god beliggenhed i Kaas

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/8 – klik på billede –

Når du ankommer til Skolemarken 30B i Kaas, bliver du mødt af en rummelig garage, hvor der er plads til bilen. Fra garagen har du adgang til en overdækket indgang, så både du og bilen kan holde tørt i al slags vejr.
Indendørs byder boligen på en indbydende entré med masser af skabsplads, hvilket giver rig mulighed for opbevaring. Fra entréen træder du ind i det store køkken/alrum, hvor der er god plads til både madlavning og spisebord. Køkken/alrummet fungerer som boligens hjerte, hvor familie og venner kan samles.
Fra køkken/alrummet har du adgang til boligens to værelser, som er ideelle til både soveværelse, børneværelse eller kontor. Desuden er der et badeværelse med vaskefaciliteter, hvilket gør dagligdagen mere praktisk.
Den store stue, der også har udgang fra køkken/alrummet, giver mulighed for både et større spisebord og en hyggelig sofa- og læsekrog. Fra stuen har du adgang til en dejlig terrasse samt en overdækket terrasse, hvor du kan nyde udendørs livet uanset vejret. Herfra har du også adgang til den skønne have, som indbyder til afslapning og leg.
Kaas er en by med en stærk fællesskabsånd og gode faciliteter. Her finder du alt, hvad du behøver i dagligdagen, lige fra indkøb til skole og fritidsaktiviteter. Byen ligger i naturskønne omgivelser og byder på mange muligheder for udendørs aktiviteter. Samtidig er der gode forbindelser til større byer, hvilket gør Kaas til et attraktivt sted at bo for både familier og pendlerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolemarken 30B , 9490 Pandrup845.000 kr.8.252 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.021 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 100 ㎡Grund: 468 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1983

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x