Langmosevej 2, 8620 Kjellerup

8620 langmosevej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende landsted med ugeneret beliggenhed

Drømmer du om at bo på landet med masser af plads og smukke omgivelser? Så er denne ejendom på Langmosevej 2 det perfekte valg for dig! Med en grund på cirka 5.515 m² og en skøn, ugeneret beliggenhed, får du her en unik mulighed for at nyde livet på landet samtidig med, at du har kort afstand til både Ans By og Kjellerup.
Ejendommen: Dette charmerende landsted byder på en stor grund, der er ideel for dem, der ønsker masser af udendørs plads til fritidsaktiviteter, hyggeligt havearbejde eller måske mindre dyrehold. Ejendommen ligger dejligt ugeneret med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.
Beliggenhed: Langmosevej 2 ligger perfekt placeret i forhold til både ro og bekvemmelighed. Her kan du nyde den fredelige, landlige atmosfære, mens du stadig kun har 5 minutter til Ans By og 10 minutter til Kjellerup. Dette gør det nemt at kombinere landlivets idyl med bylivets faciliteter.
Grunden: Den store grund på cirka 5.515 m² giver masser af plads til udendørs aktiviteter og muligheder for at udleve dine drømme om et liv på landet. Her er der plads til både store og små projekter, hvad enten det er havearbejde, leg, eller måske at anlægge en frugtplantage eller en stor køkkenhave.
Udsigt og omgivelser: Ejendommen ligger ugeneret og tilbyder en fantastisk udsigt over de omkringliggende marker og natur. Her kan du virkelig nyde stilheden og skønheden i det danske landskab, langt væk fra byens larm og stress.
Praktisk beliggenhed: Selvom ejendommen ligger i landlige omgivelser, er du aldrig langt væk fra nødvendighederne. Med kun 5 minutter til Ans By og 10 minutter til Kjellerup har du nem adgang til skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Derudover er der gode vejforbindelser, der gør det nemt at pendle til de nærliggende byer.

Denne dejlige ejendom på Langmosevej 2 tilbyder en unik mulighed for at leve drømmen om livet på landet. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv, hvor meget denne charmerende ejendom har at byde på!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langmosevej 2 , 8620 Kjellerup1.495.000 kr.7.937 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.109 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 169 ㎡Grund: 5515 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1890Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x