Ribe Landevej 10, 6510 Gram

6510 ribe landevej 10 1
 
5 2 votes
Global vurdering
2 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser
Casper Lundahl
11 dage siden
Global vurdering :
     

Flot med nyt pilleryr, frygtede det var noget gammelt med pillefyr er helt nyt.

Henry Mikkelsen
11 dage siden
Global vurdering :
     

Med tre hektar jord så, hvis jord koster ca 250tkr. pr ha, og nyt pillefyr til 200t. så er det kun 650 tilbage til alle de bygninger. Det er sgu billigt nok.

Beskrivelse

Masser af plads og dejlig, landlig beliggenhed

Kun 5 minutter fra Gram centrum finder du denne velbeliggende landejendom fra 1955. Her får du en ejendom med ca. 3 hektar jord til.
Bygningerne består af stuehus, stald, lade, maskinhus og garage. I stalden er der etableret fyrrum med pille fyr.
Så mulighederne er store her for den rette.

Stuehuset er med flot glaseret tag og er bygget i 1½ plan.
Indretningen består af forstue, hvorfra du kan tilgå soveværelse og spise- og opholdsstue. I forbindelse med stuen er der et mindre værelse. Og der adgang til køkkenet fra stuen. Køkkenet er med ældre inventar. Baggangen er med trappe til 1 sal og i forbindelse med denne er der badeværelset. Endvidere kan du fra bryggers komme ned i kælderen.
På 1. sal er der indrettet med et stort alrum samt 2 værelser.
På grunden ligger også en stor stald med tilhørende maskinrum, 2 mindre lader og et fyrrum med værkstedsplads. Ydermere er der også en stor garage som du kan benytte efter eget ønske.

Ejendommen er beliggende i Slotsbyen Gram med kort afstand til centrum. Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture i Gram Storskov eller Slotsparken. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 2

Global vurdering: rate-5rate-5rate-5rate-5rate-5

Stamdata

Ribe Landevej 10 , 6510 Gram1.495.000 kr.9.708 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.843 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: FStørrelse: 160 ㎡Grund: 30079 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1955
  • 2
    0
    Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x