Klosteråsen 1, 4100 Ringsted

4100 klosterasen 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor 1-plans villa i attraktive Klosteråsen

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/8 – klik på billede –

Stor 1-plans villa i attraktive Klosteråsen

Området:
Beliggende i et af Ringsted mest attraktive områder. Her bor du tæt på naturen og stadig tæt på byen! 1,5km til Outlet byen og Ringstedet med flere butikker og stor Føtex, 1,3 til Ringsted centrum, 3km til Ringsted sportscenter og 3 km til Ringsted station med mange afgange mod København og Fyn/Jylland. Motionsturen kan nydes langs Ringsted Å! Ringsted Å er den del af Oplevelsesstien som køre fra Høm, rundt om Haraldsted sø og byder på skøn natur, masser af borde og bænke, shelterpladser samt Vrangeskov med MTB spor.

Ejendommen:
Flot hvidpudset 1-plans villa fra 1995 med betontagsten. Boligen byder på 200 veldisponeret kvm, hvor du får en moderne planløsning med minimal spildplads – bl.a. børneafdeling med 2 værelser og flot nyere badeværelse, stort køkkenalrum hvor der er plads til hele familien og forældre soveværelse med skabsvæg og badeværelse med bruseniche. Herudover er der et ekstra gæsteværelse/kontor.
Når du kommer til ejendommen, bydes du velkommen af en præsentabel forhave belagt med fliser og en dobbelt carport. Fra husets køkkenalrum og opholdsstue er der udgang til en flot solrig have/oase med stor flise terrasse, flere hyggekroge, vandfald og meget mere.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og suppleres af brændeovn.

Indretning:
Entré-/bryggers, børneafdeling med 2 værelse og badeværelse. Stort lyst køkkenalrum med udgang til fliseterrasse, opholdsstue. Forældreafdeling med eget badeværelse. Gæsteværelse/kontor og en mindre entré/viktualierum.

En flot ejendom der skal ses!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klosteråsen 1 , 4100 Ringsted5.095.000 kr.24.101 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.043 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 200 ㎡Grund: 765 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1995Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-12 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x