Østervang 14, 8380 Trige

8380 ostervang 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velbeliggende og indbydende A-hus med skøn opvokset have og tæt på naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/8 – klik på billede –

På det hyggelige og rolige Østervang i Spørring, har EDC nu fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne charmerende 3-plans villa – et A-hus. Her vil I særligt blive begejstret for den skønne opvoksede have, som vender mod syd og byder på flere blomsterbede, frugttræer og græsareal. En hyggelig oase til jer der ønsker ugenerede og rolige omgivelser lige uden for terrassedøren.

I villaens stueplan finder I huset hjerterum i den rummelige og lyse stue, hvor ovenlysvinduer og brændeovnen skaber den rette atmosfære. Rummet byder på gode indretningsmuligheder og med mulighed for at åbne op ind til køkkenet og pæne nyslebne trægulve. I stueplan får I også et lyst soveværelse, gæstetoilet og badeværelset – begge med gulvvarme.
Oppe på 1.salen finder I et stort værelse med god plads og et lyst mindre værelse, samt en repos. Alle rummene har ligeledes flotte trægulve. Kælderen indeholder foruden vaskerum, tre disponible rum til flere udnyttelsesmuligheder.

Udendørsarealerne byder på en stor dobbelt garage med plads til biler, værksted og opbevaring. Derudover er der et redskabsskur til haveredskaberne.

Spørring er en hyggelig landsby beliggende i den nordligste del af Aarhus Kommune. Her finder man et børnehus med både vuggestue og børnehave, boldbaner, ungdomsklub og Spørring kirke. Der kører skolebus til Trige skole flere gange dagligt og derudover er der offentlig transport til hhv. Aarhus og Randers. Blot få minutters kørsel fra Spørring ligger Trige, hvor de daglige gøremål og indkøb kan ordnes. Desuden har man kort tilkørsel til motorvejsnettet.

Lyder denne indbydende villa interessant for jer, så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99 og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østervang 14 , 8380 Trige2.198.000 kr.10.919 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.214 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 166 ㎡Grund: 1189 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x