Rødding Præstegårdsvej 1, 6630 Rødding

6630 rodding praestegardsvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Karakteristisk villa med arkitekttegnet have i Rødding by

På en rolig vej centralt i Rødding finder I denne flotte villa, der har en arkitekttegnet have og en god indretning med flere fine detaljer. Villaen rummer 192 kvadratmeter fordelt på stueplan og en veludnyttet førstesal med eget toilet, hvor der er forberedt til bad, og tre gode værelser. I stueplan får I en god, separat forældreafdeling med et dejligt stort brusebadeværelse, et bryggers og et tilhørende viktualierum. Den resterende del er udnyttet med et køkkenalrum og to lyse stuer, der er forbundet af franske døre. Stuemiljøet prydes af et flot skibsgulv, ligesom her er flere spændende vinkler og velplacerede vinduer, der sørger for at dagslyset frit kan strømme ind. Bemærk desuden de karakteristiske døre og karme, som muligvis er de oprindelige, fra den gang huset blev opført i 1915.

Den sydvestvendte grund er anlagt af Vestermark A/S i Ribe, og den er inddelt i flere rum og niveauer, så den har karakter af et særdeles hyggeligt gårdhavemiljø. Havens pigsten matcher pænt husets arkitektur og det fine murværk, mens de forskellige planter og velpassede bede skaber et spændende udemiljø, der frem for alt skal opleves. På grunden er der også et haveskur og en carport for enden af indkørslen, hvor der er plads til en ekstra bil.

Bilen behøver I dog ikke i det daglige, for alle byens fornødenheder har I lige ved hånden. Skolerne og daginstitutionen kan I gå til på under fem minutter, og næsten lige så tæt på ligger hallen og indkøbsmuligheder. Derudover er der nem adgang til højskolen og den smukke natur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rødding Præstegårdsvej 1 , 6630 Rødding895.000 kr.6.023 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.233 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 192 ㎡Grund: 474 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1915Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x