Møgelkærvej 23, 7130 Juelsminde

7130 mogelkaervej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Er du på udkig efter en villa med charmerende sommerhusstemning?

Nu har du mulighed for at købe en idyllisk villa tæt på Horsens, omgivet af træer i hyggelige omgivelser – bestemt en fremvisning værd!

Villaens placering nær Horsens Fjord og Bjerre Skov giver dig rig mulighed for at nyde løbe- eller cykelture i det naturskønne område. Der er kun 7-10 minutters kørsel til indkøbsmuligheder i både Horsens og det nærliggende Glud, hvor der er en Dagli’ Brugsen.

Siden 2019 er boligen løbende blevet renoveret og moderniseret med respekt for den oprindelige charme. Køkken, gulve samt malede facader og vægge er blandt de elementer, der er blevet opdateret, desuden nyt tag i 2024. Huset fremstår i rigtig god og indflytningsklar stand.

Villaen med gennemgående træbjælker byder på to lyse stuer og et godt værelse. I den ene stue er væggen til køkkenet væltet, hvilket skaber en åben forbindelse mellem køkken og stue. Desuden et badeværelse med gulvvarme, toilet samt en dejlig lys udestue. Derudover finder du udenfor en stor, velholdt have med en hyggelig bålplads.

Overvejer du at flytte fra en dyr lejebolig til en mindre bolig, så lad os mødes mindre end 10 minutter fra Horsens, så du kan få et indtryk af villaen og området.

Vi ser frem til at byde dig/jer velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møgelkærvej 23 , 7130 Juelsminde825.000 kr.12.434 kr/㎡Ejer Udgifter: 999 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 62 ㎡Grund: 961 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1950Sidste tilstandrapport er fra: 2018-06-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x