Søndre Boulevard 22A, 4930 Maribo

4930 sondre boulevard 22a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og unik 1-plans villa med en fantastisk beliggenhed midt i naturen og med udsigt til Søndersø i Maribo

Charmerende og unik 1-plans villa med en fantastisk beliggenhed midt i naturen og med udsigt til Søndersø i Maribo.
Velkommen til denne moderne flotte arkitekttegnede villa, hvor hver morgen begynder med en betagende udsigt til det skønneste naturområde og Søndersø.Ejendommen byder ikke kun på en dejlig udsigt, men også på en perfekt kombination af en rolig ugenert beliggenhed trukket væk fra vejen og nær byens centrum. I har kort afstand til alle byens gøremål såsom skole, gymnasium, indkøb, sp…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndre Boulevard 22A , 4930 Maribo5.295.000 kr.26.878 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.246 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 194 ㎡Grund: 1379 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1991Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-28 check den her

Søndre Boulevard 22A, 4930 Maribo

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Smuk villa ved Maribo Søens kant

Velkommen til en moderne og fantastisk flot ejendom, med byen i baghaven og en dejlig udsigt over Maribo Søndersø til Frueø og Hestø.

Her er du langt fra støj og larm, kun omgivet af fuglenes sang og de gode naboer.

Man er ikke gået på kompromis, da villaen blev bygget, her er virkelig tænkt over design og funktion. Villaen ligger kun få minutter på gåben til Sømø lystbådehavn og byens centrum. Ikke alene er der hele 194 kvm at boltre sig på, arkitekturen gør, at lyset vælter ind fra alle sider i villaen samtidig med at du hele tiden har et blik på søens bølger.
Boligen er beliggende i kanten af de rekreative områder omkring søen, med Trekanten og stierne omkring søen med kajak -og roklub som nogle af de nærmeste naboer.
Huset er perfekt indrettet, således at du fra indkørslen har direkte adgang til husets bryggers, videre frem i køkkenet og dermed resten af huset. Huset rummer en entre med gæstetoilet. Stor spisestue med 2-fløjet havedør ud til terrassen, opholdsstue med masseovn og store gulv til loft vinduer næsten hele vejen rundt, – og ikke mindst loft til kip i det meste af villaen. Fra spisestue adgang til stort velindrettet køkken med masser af plads og en halvåben forbindelse til bryggers, så begge rum supplerer hinanden fint i dagligdagen.
Smuk værelsesgang med først fordeling til 2 gode store sydvendte værelser, hvor der er udgang til terrasse, derudover er der et nydeligt kontor samt et flot stort flisebadeværelse med brus. Videre frem til forældreafdelingen med dels stort walk-in garderobe, eget bad og toilet samt et stort møblerbart soveværelse og tillige udgang til terrassen.
Der er indrettet terrasse på hele sydsiden, så solen kan nydes i de tidlige morgentimer og de sene aftentimer samt giver mulighed for at finde læ for vinden, og nyde udelivet, herunder også omkring det fine poolområde tillige omkranset af et flot terrasseanlæg.

Opvarmningen sker med fjernvarme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndre Boulevard 22A , 4930 Maribo5.789.000 kr.29.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.287 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 194 ㎡Grund: 1379 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1991Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-28 check den her