Engskovtoften 6, 8541 Skødstrup

8541 engskovtoften 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Exceptionel familievilla i Skødstrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/8 – klik på billede –

Velkommen til Engskovtoften 6 i Skødstrup, en smuk villa opført i 2005 og fremstår i utrolig flot stand, hvilket tydeligt afspejles i tilstandsrapporten. Denne bolig har fået kærlig opmærksomhed både indvendigt og udvendigt, hvilket gør den klar til nye ejere uden behov for større istandsættelser.
Boligen breder sig over 165 velindrettede kvadratmeter og rummer hele fire værelser. Det store soveværelse er en sand oase med adgang til eget badeværelse gennem et walk-through closet, hvor et hjørnekar venter på at forkæle jer. Det centralt placerede køkkenalrum fungerer som husets hjerte og fører videre til den store opholdsstue, som prydes af et imponerende vinduesparti, der lader masser af naturligt lys strømme ind. Fra køkkenalrummet er der udgang til en overdækket terrasse, så I altid kan flytte hyggen udenfor uanset vejret.
Udenfor er boligen lige så imponerende. Haven er velplejet og kræver minimal vedligeholdelse, så I kan nyde udendørsarealerne med det samme. I forlængelse af carporten finder I et isoleret redskabsrum, som nuværende ejer har benyttet som værksted og hobbyrum – et alsidigt rum med mange muligheder.
Engskovtoften 6 ligger på en lukket villavej, hvilket skaber de perfekte rammer for familielivet. Området er roligt og trygt med skole, foreningsliv, indkøbsmuligheder og letbane lige i nærheden. Her får I både fred og ro i hverdagen samt nem adgang til alt, hvad I behøver i dagligdagen.
Book en fremvisning på 87 43 42 41 og oplev denne fantastiske villa i det familievenlige Skødstrup. Her venter et hjem, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med en tryg og attraktiv beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Engskovtoften 6 , 8541 Skødstrup4.195.000 kr.24.822 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.024 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 763 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2005Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x