Væthvej 55, 8870 Langå

8870 vaethvej 55 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dit nye hjem tæt på naturen og byen

Velkommen til Væthvej 55 – en ejendom, hvor skønne naturoplevelser og en rolig atmosfære forenes med bekvemmeligheden af kort afstand til Langå by. Denne charmerende bolig breder sig over 111 kvadratmeter fordelt på tre plan og byder på en gennemtænkt rumfordeling, der gør den ideel til både familieliv og afslapning.

Når du træder ind i stueplan, mødes du af en lys og indbydende entré, som giver adgang til et moderne køkken fra 2005. Køkkenet er lyst og åbent, og det ligger i direkte forbindelse med den hyggelige stue, hvor en brændeovn spreder varme og hygge på kølige aftener. Herfra er der udgang til en stor, solrig terrasse, som inviterer til afslapning og udeliv året rundt.

På første sal finder du tre rummelige værelser, der alle er velbelyste og har god plads til både opbevaring og personlig indretning. Et funktionelt badeværelse fuldender denne etage, og sikrer at der er rigeligt med plads til hele familiens daglige behov.

Kælderen rummer flere praktiske faciliteter, herunder et vaskerum, et fyrrum og et disponibelt rum, som giver masser af muligheder for opbevaring eller hobbyprojekter. Kælderen er en praktisk forlængelse af boligen og tilføjer ekstra værdi og funktionalitet.

Udendørs finder du en rummelig dobbelt garage med plads til flere biler eller til brug som værksted, samt en dejlig stor terrasse, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og den friske luft.

Væthvej 55 er ikke bare et hjem – det er et sted, hvor roen fra naturen og det praktiske byliv mødes i skøn harmoni. Med masser af plads, både inde og ude, og en beliggenhed, der sikrer privatliv og naturskønne omgivelser, er dette en ejendom, som skal opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Væthvej 55 , 8870 Langå450.000 kr.3.087 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.400 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 111 ㎡Grund: 842 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1951Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x