Søndermarken 7, 8670 Låsby

8670 sondermarken 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa med mulighed for at sætte eget præg

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/8 – klik på billede –

Denne velholdte villa er centralt placeret i Låsby på en rolig villavej.

Ejendommen byder bl.a. på:
· Rummelig vinkelstue med et godt lysindfald
· Regulært køkken
· 4 velindrettede værelser med indbyggede skabe
· Badeværelse
· Toilet i retrostil
· Praktisk bryggers med egen indgang
· Carport med indbygget skur
Ejendommen har oplagte muligheder for at åbne køkkenet op mod stuen og skabe et åbent køkken/alrum, så man får et naturligt samlingspunkt for familien. Den hyggelige stue byder på en stemningsfuld og lys atmosfære takket være naturligt lys fra de store vinduespartier, og i 2017 blev der lagt nyt trægulv.

Den sydvendte have og terrasse giver mange solskinstimer. Haven er nem at vedligeholde og byder på masser af plads til udendørsaktiviteter som trampolinspring og boldspil. Den store terrasse er ideel til grillaftener og afslapning i solen. Her kan I også skabe jeres egen oase med blomsterbede, urtehave eller en hyggelig loungestemning.

Låsby er en hyggelig og familievenlig by med gode indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, skoler, sportshal, svømmebad og den fantastiske Låsby Søpark midt i byen. En af Låsbys største fordele er den optimale placering i forhold til Aarhus og Silkeborg. Med under 30 minutters kørsel til Aarhus og blot 20 minutter til Silkeborg har I nem adgang til både storbyens pulserende liv og naturens skønhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndermarken 7 , 8670 Låsby1.998.000 kr.12.874 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.943 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x