Berings Gade 4 0-tv, 2630 Taastrup

2630 berings gade 4 0 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievenlig og seniorvenlig bolig med egen have fra 2006!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/8 – klik på billede –

Familievenlig og seniorvenlig bolig med egen have fra 2006!

Vi tilbyder nu en stuelejlighed med egen have, der passer perfekt til jeres ønsker og behov. Denne rummelige andelslejlighed på 88 lyse kvadratmeter har en optimal planløsning, som er lige til at flytte ind i. Ved indgangen gennem entréen får I adgang til boligens veludnyttede kvadratmeter. Køkkenet er holdt i et tidløst design med lyse overflader og har masser af bord- og skabsplads, så der er god plads til madlavning og opbevaring. Den store stue fungerer som hjemmets samlingspunkt, hvor familien kan samles omkring spisebordet til middage eller hygge sig med brætspil i sofahjørnet. Fra stuen er der udgang til en dejlig have, hvor I kan nyde udendørslivet.
Lejligheden har to gode soveværelser, ideelle til både børn og voksne. Derudover er der et stort badeværelse med fliser, separat bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og som en ekstra luksus, gulvvarme.

Ejendommen, som er fra 2006, har også et stort, grønt fællesareal, hvor der er plads til leg og afslapning for hele familien. I kan trække jer tilbage i haven og nyde de grønne omgivelser.

Lejligheden er centralt beliggende i Høje Taastrup, med gåafstand til daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder. City2, med masser af butikker og spisesteder, ligger kun en kilometer væk. For naturoplevelser kan I tage en kort køretur på 15 minutter til Hedeland og møde trolden Månemor.

Pendler I, er der kun en kilometer til Høje Taastrup Station, hvorfra I kan tage regional- eller S-toget og være på København H på blot 14 minutter.

Lyder det som noget for jer? Book en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Berings Gade 4 0-tv, 2630 Taastrup1.100.000 kr.12.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.309 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2006

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x