Egevangshusene 339, 2630 Taastrup

2630 egevangshusene 339 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Total istandsat rækkehus

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/8 – klik på billede –

Velkommen til dette totalrenoverede rækkehus i to plan, som byder på hyggelige omgivelser og praktisk indretning. Boligen er meget velholdt og med et energimærke C og fjernvarme, er der meget lave udgifter til varme.

Du bliver budt velkommen af et flot, hvidt og indbydende køkken fra 2019 med ale tænkelige hårdhvidevarer og med god bordplads hvilket gør rummet perfekt til madlavning og samvær. Den rummelige stue åbner op for muligheden for både afslapning og underholdning. I stuen finder du også et brugbart depotrum, så pladsen under trappen er udnyttet optimalt. Fra stuen er er der direkte adgang til den dejlige baghave med overdækket terrasse, hvor børnene kan lege og I kan nyde utallige grillaftener.

Husets placering gør, at man ligger direkte ud til de grønne fællesområder med flere legepladser til børn i alle aldre.

Boligen byder på 1.sal, på tre soveværelser, hvoraf det ene er meget stort. Derudover et super lækkert badeværelse fra 2021 med bruseniche, vaskesøjle og væghængt toilet. Boligen har gennemgået en total forvandling og du kan blot tage dine møbler med og flytte direkte ind.

Beliggenheden er optimal, med en central placering der giver dig nem adgang til alle byens faciliteter. Du vil sætte pris på den korte afstand til det populære shoppingmekka, City 2, hvor butikker og restauranter venter på at blive udforsket. Samtidigt er du også tæt på Taastrup hovedgade samt S-tog og regionaltog.

For de yngste i familien er der intet at bekymre sig om, da området er utroligt børnevenligt med talrige legepladser, der giver mulighed for timevis af sjov og leg. I kort afstand er der ligeledes vuggestue, børnehave og skole. Dette rækkehus kombinerer stilfuld bolig med bekvemmelighed og hygge. Med sin centrale placering, lyse interiør og adgang til en skøn have, er det det perfekte hjem for en familie, der ønsker at bo tæt på alt det bedste, byen har at tilbyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egevangshusene 339 , 2630 Taastrup2.895.000 kr.30.798 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.767 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 94 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2016-08-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x