Åhusene 4 1-5, 8000 Aarhus C

8000 ahusene 4 1 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Delevenlig 2-værelses lejlighed med altan i Åhusene

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/8 – klik på billede –

Velkommen til denne lejlighed i Åhusene, som fordeler sig over to værelser, et badeværelse og køkken med spiseplads. Lejlighedens to værelser er indretningsvenlige, hvorfor lejligheden er særdeles velegnet som delevenlig for to. Begge værelser har udgang til den store altan, som ligger ud til grønne arealer og hvor sommerhalvåret kan nydes til fulde. Begge værelser er med integrerede garderobeskabe.
Lejlighedens køkken er funktionelt og tidløst indrettet med hvide fronter samt alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er der plads til et spisebord.
Moderne badeværelse, som imponerer med separat bruseniche, vaskesøjle og opbevaringsmøbel.

Åhusene har en attraktiv beliggenhed, tæt på midtbyen, Aarhus’ mange uddannelsesinstitutioner og Brabrandstien. Området omkring punkthusene ligger roligt og byder på grønne oaser, hvorfor du trods den centrale beliggenhed, kan nyde de stille omgivelser.

Som køber bliver man en del af en veldrevet ejerforening, som administreres af professionel ejendomsadministration og byder på gode fællesfaciliteter, her kan blandt andet nævnes cykelparkering og grønne områder.

Alt i alt en skøn lejlighed, som er oplagt til forældrekøbere eller til parret, som ønsker en god lejlighed i byen tæt på grønne områder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åhusene 4 1-5, 8000 Aarhus C2.750.000 kr.47.414 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.877 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 58 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2011

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x