Rantzausvænget 8, 6261 Bredebro

6261 rantzausvaenget 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Specialtegnet hus med høj miljøfaktor i Visby

Der findes kun et eneste af dette dejlige bjælkehus, der er tegnet af ejerne i 2008 med fokus på miljøvenlighed og god isolering. Her er således installeret solpaneler og jordvarmeanlæg, som giver billig, grøn strøm og behagelig gulvvarme i det meste af huset, samtidig med at I kan holde driftsomkostningerne på et fornuftigt lavt niveau, hvilket da også har ført til tildeling af energimærke A2020.

I kan se frem til en gennemtænkt indretning uden spildplads på de 130 kvadratmeter, der er udnyttet fuldt ud med tre værelser, så I kan bo her som børnefamilie eller med mulighed for at byde overnattende gæster på attraktive forhold. I voksenværelset er der en integreret garderobe, og badeværelset ligger lige ved siden af og også tæt på det ene børneværelse. Helt centralt i boligen finder I køkkenalrummet, der er udstyret med flotte elementer fra HTH og varmefast belægning på køkkenøen, så det er en sand fornøjelse at være hjemmekok. Fra stuen er der åben forbindelse til opholdsstuen og dør ud til en flot og meget anvendelig udestue, der blev opgraderet i 2016.

Fra det rummelige bryggers får I dør til garagen, og på den anden side af huset ligger der en fantastisk hyggelig og lukket gårdhave, ligesom grunden byder på frugttræer og frugtbuske.

I kommer til at bo på et lukket vænge med stisystem til sportspladsens multibane, købmanden og børnehuset. ligesom I kan se frem til skøn natur til gåturene og løbeturene, ligesom I har kort afstand til badestrand, Rømø, Tønder og Bredebro….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rantzausvænget 8 , 6261 Bredebro925.000 kr.6.333 kr/㎡Ejer Udgifter: 970 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 130 ㎡Grund: 1056 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x