Vorningvej 62, 8830 Tjele

8830 vorningvej 62 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

PÅ JAGT EFTER NY BOLIG?

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/8 – klik på billede –

Hvis et mindre landsbymiljø vil være lykken for dig og din familie, skal du kigge med her.

Vorning beliggende i hjertet mellem Viborg, Hobro, Randers og Bjerringbro og med under en times kørsel til Ålborg og Århus byder på den perfekte, solide bolig til en familie. I den nærliggende landsby Hammershøj er der via 3 km cykelsti folkeskole, børnehave, vuggestue, idrætsfaciliteter m.v.
Vorning har et godt beboersammenhold, forsamlingshus og købmandsbutik. Der er en fantastisk natur omkring byen med kuperet terræn, skov og søer.

Det er ikke en hvilken som helst bolig, der er tale om, idet boligen tilbage i 1912 blev opført som landsbyskole i gedigne materialer. Altså er det en godt håndværksmæssigt udført bolig med sjæl og masser af historie, som er bevaret i de moderniseringer, der er foretaget løbende. Taget er udført i bølgeeternit, og forventes at kunne holde mange år endnu.
Bygningen, der er på 155 m2 i grundareal, fremtræder rummelig med stor entre, lyst køkken med spiseplads og stort spisekammer. Fordelingsgang med 2 værelser, stort soveværelse og rummelig stue med brændeovn. De store vinduer gør, sammen med loftshøjden de velproportionerede rum lyse. I forbindelse med stuen er der en mellemgang med adgang til et dejligt badeværelse med toilet og brus. Fra denne mellemgang med smukke gulvklinker fører en trappe til loftsetagen. Her er indrettet arbejdsværelse og et lille toilet på tilsammen 40 m2. Den resterende del er uudnyttet loftsrum.

Bygningerne har tidssvarende kloak-, el- og vvs installationer.
Vi taler om en velisoleret solid bolig på 195 m2 med autentiske materialer og en fornuftig planløsning. Der er højt til loftet overalt. En del af indervæggene er udført i lette materialer, og en løsning med et større køkken/alrum vil være en let sag at etablere.
Huset ligger på en 1222 m2 grund med en dejlig, frodig og overskuelig have, hvor der er drivhus, legehus og bålplads.
Åbent brænde- cykelskur på ca. 10 m2. En 48 m2 garage/ hobbyrum i samme solide materialer som hovedhuset samler gårdspladsen om det lille springvand og terrassen.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vorningvej 62 , 8830 Tjele1.100.000 kr.5.314 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.396 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 195 ㎡Grund: 1222 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1912Sidste tilstandrapport er fra: 2022-07-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x