Markvænget 4, 8981 Spentrup

8981 markvaenget 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Andelsbolig i skønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/8 – klik på billede –

Velkommen til denne dejlige andelsbolig med tilhørende carport, redskabsrum og nem regulær have med terrasse både foran og bagved boligen. En bolig i ét plan, beliggende i rolige omgivelser i landsbyen Hvidsten ca. 10 km fra Randers. Fra boligen er der en flot udsigt over markerne på bagsiden af boligen. Der er ligeledes nem adgang til både Mariager og Hadsund. Nærmeste skole, hvor der er 0.-9. klasse, ligger i Spentrup, 4 min kørsel fra andelsboligen. Der er ligeledes børnehave og vuggestue i Spentrup. Det er også i Spentrup du finder indkøbsmuligheder, her finder du både SuperBrugsen og Netto. Er du den aktive typer, findes der også mange idrætsaktiviteter i Spentrup.

Selve andelsboligen er indrettet med pæn entré, et godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, dejlig stort badeværelse med stor bruseniche, stort soveværelse med skabe, rummeligt værelse samt lyst køkken i åben forbindelse til en dejlig stor og lys stue med store vinduspartier.

Andelsboligforeningen er veldrevet. Der er i andelsboligforeningen et fastforrentet realkreditlån, hvor der afdrages på lånet.

Ring allerede nu for en fremvisning til EDC Danebo på telefon 86 42 70 55.

Supplerende oplysninger:
Antenneforhold og internetforbindelse: TDC TV/YouSee og Fibernet fra Waoo
Kloakforhold: Kloaksepareret – Vi henviser til ejendomsdatarapport
Overtagelse: Hurtigt
Brugsret til: Egen terrasse/Egen carport og redskabsrum
Parkeringsforhold: Privat P-plads
Husdyr: Hund: Ja – Kat: Ja (der skal dog sættes hegn op omkring matriklen)…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Markvænget 4 , 8981 Spentrup295.000 kr.2.980 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.770 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x