Fenris Alle 93, 9230 Svenstrup J

9230 fenris alle 93 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk rækkehus med naturskøn beliggenhed

Vi kan nu byde velkommen indenfor på Fenris Alle 93 – et fantastisk rækkehus på 122 kvadratmeter i naturskønne omgivelser. Rækkehuset er beliggende på en blind stikvej i det dejlige boligkvarter, Fenris Alle. Her er du tæt til skønne stisystemer, skole, fritidsaktiviteter, indkøb, offentlig transport og meget mere.

Rækkehuset er i to plan og er opført i stilrene og kvalitetsbevidste materialer som giver et minimalt vedligehold. Her kan I se frem til gulvvarme, træ/alu-vinduer, ventilationsanlæg, flot køkken og skøn udsigt. Derudover får I egen carport med integreret skur, altan samt hyggelig terrasse.

I bliver budt velkommen i den flotte entré med lysegrå klinker og indbygget skabe, hvor der også er klargjort til vaskesøjle. Rækkehusets køkken/alrum og stue er med inventar fra HTH, hvidevarer fra Siemens og gipslofter. Rummet er stort og lyst, og I har fra stuen udgang til fin terrasse. I stueplan får I desuden et stort soveværelse og terrasse mod nord samt et flot badeværelse.

Førstesalen byder på to lyse soveværelser og en fantastisk stue med direkte udgang til den sydvendte altan. På førstesalen får I også et fint badeværelse.

Godthåb ligger ca. 10 minutter syd for Aalborg og med kort afstand til City Syd. Godthåb har egen skole og egen købmand, samt masser af dejlige grønne områder ved bl.a. Godthåb Sø og Hammerværket….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fenris Alle 93 , 9230 Svenstrup J2.395.000 kr.19.252 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.792 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2020Størrelse: 122 ㎡Grund: 115 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x