Aggersundvej 111, 9600 Aars

9600 aggersundvej 111 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nedlagt landbrugsejendom med masser af muligheder – Søttrup nær Hornum

Drømmer du om landlig idyl og plads til både mennesker og dyr? Denne nedlagte landbrugsejendom med en stor grund på 1,5 hektar tilbyder netop det. Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser tæt på Hornum og rummer en stor bolig på 175 m².

Boligen er lyst og venligt indrettet med et stort bryggers, et dejligt spisekøkken, spisestue og en hyggelig opholdsstue med direkte adgang til terrasse og haven. Derudover indeholder stueetagen et pænt badeværelse med bruseniche, et soveværelse med skabsplads samt en entré. På 1. sal findes yderligere to gode værelser, en repos samt en hyggelig stue med udgang til altan.

Udendørs er der rigeligt med plads og gode muligheder for hestehold eller andre husdyr. Ejendommen har velholdte udbygninger, som inkluderer en stald med hestebokse, værksted, fyrrum, saddelrum, maskinhus mv. Derudover er der en tilhørende ridebane samt et stort, flot haveareal.

Her er der plads til både drømme og hobbyer – hvad end det er dyrehold, håndværk eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aggersundvej 111 , 9600 Aars945.000 kr.4.852 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.629 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 175 ㎡Grund: 15000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1999

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x