Anemonevej 12, 3400 Hillerød

3400 anemonevej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Energioptimeret villa med 169 m2 – i populære og børnevenlige Tulstrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

Det lukkede vejområde i Tulstrup er et hit blandt børnefamilier, og med denne villa på Anemonevej 12 er der mulighed for at rykke ind i det populære kvarter – og tilmed i en bolig, der er både energivenlig og rummelig.

Med 169 kvadratmeter (fordelt over to plan) hører villaen til blandt de største i Tulstrup. Rumdelingen er gavmild og giver toilet, badeværelse, bryggers, køkken, stue, fem værelser – med mulighed for flere. På førstesalen kan de to værelser begge deles op i to, ligesom skunkene kan udnyttes og tilføje endnu flere kvadratmeter. I stueplan kan køkken og stue forenes, hvis det foretrækkes, men villaen kan naturligvis også tages præcis, som den er – og den fungerer rigtig godt.

Ikke mindst takket være energirenoveringen, der er gennemført inden for de seneste år. På programmet var blandt andet skift af vinduer (langt de fleste), hulmursisolering og isolering af skunken på begge sider. Resultatet er et pænt energimærke C, der afspejler den store boligs fornuftige varmeøkonomi.

Den lukkede have byder på bærbuske, æbletræer og en græsplæne, der er lysåben og legevenlig. Til carporten hører et rum på cirka 15 kvadratmeter med stort hobby- og værkstedspotentiale. Mod vejen er der indkørsel med ladestander.

Adressen: Nærområde med mange børnefamilier samt børnehave. Cykelafstand til skolen i Alsønderup. Nem adgang til de mange tilbud i Hillerød og til naturen omkring populære Tulstrup.

Kontakt EDC for en fremvisning på Anemonevej 12….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Anemonevej 12 , 3400 Hillerød3.495.000 kr.21.054 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.877 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 169 ㎡Grund: 931 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x