Cirkelbuen 58, 3400 Hillerød

3400 cirkelbuen 58 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla i Ullerød – med fjernvarme, gulvvarme på 189 m2 og det lækreste køkken-alrum

Engang hed det sig, at alle har ret til et fedt køkken. I dag vil man nok sige, at alle har ret til et fedt køkken-alrum, og det er netop, hvad denne moderne familievilla på Cirkelbuen 58 i Ullerød byder på.

Køkken-alrummet er hjemmets sociale omdrejningspunkt (der er franske fløjdøre til stuen og åben etageadskillelse til første sal). Køkken-alrummet er stilrent, højloftet og hyggeligt. Det er stort og skabt til livlighed. Det skaber visuel kontakt mellem oppe og nede. Det binder den sociale arena nede sammen med aktivitetsrummet på første sal, der på etagen har selskab af et badeværelse og tre værelser. Med to udgange til terrassen (orienteret mod syd og vest) har køkken-alrummet tillige tæt kontakt til udelivet.

Villaen er opført af HHM i 2020 og taget i brug i 2022. Generelle features er blandt andet gulvvarme på alle 189 kvadratmeter og ventilationsanlæg. Materialelisten tæller indslag som Svanekøkken, Grohe-armatur i messing, gigantstore marmorlignende fliser og sprossede vinduer. Villaen er forsynet af fjernvarme.

Nabo til villaen er et grønt bælte med birketræer, der i den unge udstykning bidrager med naturens strejf netop på Cirkelbuen 58. Vejområdet er lukket, og lige om hjørnet træder man ind på en sti, der fører trygt omkring – til blandt andet udstykningens rekreative områder, til Sophienborgskolen, til Gribskov og et godt stykke ind mod Hillerøds centrum.

Kom gerne og oplev det lækre køkken-alrum og villaens mange andre kvaliteter. Kontakt EDC for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Cirkelbuen 58 , 3400 Hillerød7.295.000 kr.40.215 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.442 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 189 ㎡Grund: 750 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x