Kilen 5, 6520 Toftlund

6520 kilen 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Praktisk planløsning og god beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

I den nordlige del af Toftlund, beliggende for enden af en lukket lomme, har vi nu fornøjelsen af at præsentere denne fine villa. Villaen rummer 153 m² boligareal, fordelt på 1,5 plan og fremstår generelt meget pænt!

Der er mange gode ting at berette om denne fine villa, men især den geniale planløsning med opholdsrum i stueetagen og soverum på 1. salen, samt de mange store vinduer i hele huset, er værd at fremhæve.
En stor entré er det første der møder dig, når du træder ind i ejendommen, herfra er der direkte adgang til et gæstetoilet og til husets køkken/alrum. Køkkenet fremstår lyst og venligt med hvide fronter og i åben forbindelse med alrummet hvor der er god plads til et spisebord.
Videre gennem huset finder du det praktiske bryggers med bordplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der også adgang til den store stue med det dejligste lysindfald fra de store glaspartier, der faktisk alle er havedøre ud til den halvt overdækkede, sydvendte terrasse.

På 1. salen kommer du fra trappen til en repos der leder til 2 gode værelser, der begge har udgang til en sydvendt altan. Reposen leder også til et stort værelse med en halv skillevæg, der gør at værelset nemt kan deles i 2. Derudover er der et flot badeværelse med bruser.

Udvendigt byder ejendommen på en 1.258 m² grund, så her er der masser af plads at boltre sig på. Haven er primært anlagt med græs og er derfor nem at holde. Til huset hører en fin carport og flere udhuse – heriblandt et praktisk værksted, der er ideelt til hobbyhåndværkeren.

I Toftlund har du alle hverdagens fornødenheder, alt hvad I skal bruge i hverdagen. To gode skoler og tre børnehaver rummer byen, og så er der et godt udvalg af indkøbsmuligheder. Sports- og fritidsaktiviteter er der et godt udvalg af – heriblandt en rideskole og en spejderklub. Byen har rigtig gode stisystemer, som gør det sikkert for selv de yngste, at komme omkring til fods eller på cykel. Endvidere kan man nå til Rømø inden for ca. 40 minutter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kilen 5 , 6520 Toftlund895.000 kr.5.327 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.905 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 153 ㎡Grund: 1258 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x