Strandbygade 79 0, 6700 Esbjerg

6700 strandbygade 79 0 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor Ideel Anparts lejlighed på ca. 107 m2 i stueplan med stor overdækket terrasse og egen parkeringsplads i indre by

I den Indre by med kort afstand til indkøbsmuligheder, Nørreskoven, sportsfaciliteter, mv. tilbydes denne spændende Ideel Anparts lejlighed på ca. 107 m2 og med tilhørende store kælderrum og med egen parkeringsplads i gården.

Lejligheden er beliggende i markant ejendom i bybilledet og er opført i gule sten med tagstenstag pålagt og har flotte vinduer monteret i mørk træsort i næsten hele lejligheden og med skøn stor tilhørende overdækket terrasse og flot karnap med udsigt op af Strandbygade.

Der er foretaget investeringer i ejendommen, med bl.a. hulmursisolering, radiatorventiler, er skiftet , samt ejendommen er blevet omfuget og der er opsat ny varmeveksler i kælderen og med deraf følgende ny rørføring.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Stor flot lys entre med skabsplads samt massivt trægulv, som kan slibes.
~ stort lyst værelse.
~Pænt lyst badeværelse med ensfarvede diagonalt liggende klinker, sep. bruseniche, gulvvarme samt pænt hvidt badeværelses miljøskabe med nedfældet håndvask.
Stort lyst forældresoveværelse med god skabsplads.
Lyst køkken med flotte hvidekøkkenelementer og med alt i hårde hvidevarer.
Utrolig lækker stor lys møblerings venlig opholdsstue med massivt trægulv og særdeles flot karnap samt smart ” New Yorker ” væg og med udgang til den store overdækkede terrasse.
Lejligheden har flotte massive trægulv monteret i næsten alle rum og fremtræder i god stand. Der er vaskekælder med egen vaskemaskine/tørretumbler.
Ønsker du en uforpligtende fremvisning af denne spændende lejlighed, kontakt venligst vort kontor og aftal nærmere. Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandbygade 79 0, 6700 Esbjerg1.498.000 kr.14.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.615 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 107 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1941Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x