Korsvej 9, 6880 Tarm

6880 korsvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Centralt beliggende byhus i to plan for en mindre familie eller som udlejning

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

Charmerende og hyggeligt byhus i to plan med en god beliggenhed tæt på bymidte med bus og togforbindelser, gymnasium, skole, børnehave, Idrætscenter samt skov og natur.

Villaen fremtræder indbydende, lyst og lige til at flytte ind i. Her er mange originale detaljer bevaret og villaen fremstår i en god stand.

Indretning: Rummelig baggang med klinkegulv og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Lyst køkken med adgang til de to stuer en suite med flotte trægulve. Værelse med nedgang til tør kælder, som er ideel til opbevaring. Dejligt badeværelse med bruser og gulvvarme. Forgang med opgang til 1. sal med synlige hanebånd, et stort gavlværelse, som evt. kan opdeles i to mindre værelser, samt et mindre værelse. Lyst badeværelse med badekar og gulvvarme.

Udenfor venter et skønt og ugenert havemiljø, som udermere er nem og overkommelig. Terrassen ligger godt i læ af bygningerne, så solen kan nydes i fred og ro. Til villaen hører skur og carport….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsvej 9 , 6880 Tarm735.000 kr.5.939 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.051 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 117 ㎡Grund: 230 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-24 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x