Mågevej 5, 6880 Tarm

6880 magevej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velbeliggende og rummelig villa i børnevenligt kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/8 – klik på billede –

Velbeliggende og rummelig villa i børnevenligt kvarter tæt på skoven, skovbørnehave og Tarm Idrætscenter med mange gode sportsfacilieter så som svømmehal, fodboldbaner, holdtræning, tennis, padel m.m.

I denne villa får du mange kvadratmeter og dermed gode muligheder til den store familie.

Indgang via lys entre/gang med skabsplads og nedgang til kælder. Herfra kommer du ind til rummeligt køkken med inventar fra HTH.
Fra køkkenet er der adgang til lys spisestue med videre adgang til stor og hyggelig stue. Herfra udgang til sydvestvendt træterasse ud til haven.
På terassen er der mulighed for sol hele dagen i de skønne kroge.

Fra forelingsgang i stueplan findes opgang til 1. sal samt gæstetoilet i oprindelig stil. Desuden stort og lyst badeværelse med brusekabine og gulvvarme, godt værelse med faste skabe samt soveværelse med faste skabe og udgang til lille terasse.

På 1. salen forefindes en lille stue med udgang til altan samt tre gode værelser hvoraf det ene er meget stort og rummer gode muligheder.
Endelig er der et toilet i original stand.

Til villaen er der også en god vaske kælder med disponibelt rum til opbevaring. Herfra opgang til haven.

Garagen står i oprindelig stand med sambygget skur med indlagt strøm, således mulighederne er mange.

Endelig er der en dejlig lukket have med frugtræer.

Sælger har løbende istandsat huset, det står derfor med delvist udskiftede vinduer mod syd til træ/alu. Flot køkken og badeværelse med
gulvvarme. Nye gulve i næsten hele huset. Processen er ikke helt færdig, hvorfor køber har mulighed for at sætte sit eget præg, og der skal forventes istandsættelse ifm. køb.

Så mangler du et hus til den store familie er Mågevej 5 et rigtig godt emne, hvor du får fem gode værelser foruden stuer samt en dejlig have, der er nem at passe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågevej 5 , 6880 Tarm1.175.000 kr.4.709 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.566 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 222 ㎡Grund: 907 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x